POWr Instagram Feed

Friday, May 29, 2009

Raksasa Lawan Makhluk Asing...


dI sEbabkan mOvie nIe bUlan bAnyak kAli kEcewa...hUhu...

'hUman oF eArth...i cOme iN pEace...u wIll dIe...' nie ayat paling klaka...huhu...best giler cite nie...lawak and fun...kalo nak bawak kids pun bleh...cite die pasal susan nak kawin but tetiba ade satu meteor jatuh hempap die...then die dapat power jadi kuat and besar...trus die kene kuarantin kat tempat monster...kat situ die jumpe monster lain yg lawak tahap dewa dewi...pastu ade alien sotong nie nak kuase susan...so die nak serang bumi...and susan dan rakan rakan monster nye kene lah selamatkan bumi...huhu...jalan cite macam tipikal tapi best...huhu...president die paling bodoh...huhu...

Ginormica / Susan Murphy (Voiced by Reese Witherspoon)

Bob (Voiced by Seth Rogen)


Dr. Cockroach Ph.D. (Voiced by Hugh Laurie)

Gallaxhar

The Missing Link (Voiced by will Arnett)

so ape tunggu lagi...gie ler tgk...huhu...

rating bulan is bulan purnama...

bulan on the bulan...

Thursday, May 28, 2009

Hold On Occay...

hEhe...lAgik sIkit jEr...nAnti bUlan bAgitau eH...2 aRi bUlan...dOakan bUlan bErjaya...sUpaya bAhgia...hEhe...

bUlan oN tHe bUlan...

My American Idol...


kRis aLLen...mY aNgel tAke tHe cRown...mAcam nAk aDam mEnang tApi tAkpelah...yG pEnting 2 2 nYanyi sEdap...hUhu...bTw sApe yG dApat tV sIngapore...sIngapore iDol dAh nAk sTart dAh...tHe lAst 2 iDol bLeh tAhan...hAdi sIap dApat aSean Idol lAgi...sO nAk tGk sApe yG mEnang tHis yEar...hUhu...

bUlan oN tHe bUlan...

Monday, May 25, 2009

Night In The Museum 2...

best giler...

ari tue sebenarnye nak tgk monster vs alien tapi xde lak...ade midnite jek...oleh sebab bulan malas nak tunggu...so tgk je movie nie...klaka giler...lagi best dari yang first one...hehe...

kan yg first one sume benda dlm museum bleh idup balik kan...tapi sbb museum dah upgrade semua benda benda pameran kat situ kene anta kat stor museum...yg paling besar kat dunia...tapi monyet yg jahat nak mampos tue bleh lak curi batu yg bleh buat dieorg idup bwk gie sane...so korang bayangkan semua benda dlm museum idup...matilah...


pencurik...jgn gerak...jgn...nanti i tembak...


nie guard yg bodoh...hahaha...lawak giler part nie...


and jgn lupe tgk budak 3 org nie...nak jugak kan jadi watak sampingan...hahaha...(ear...far...wherever u are...sambil angkat tangan feeling titanic)


bulan bagi rating...bulan purnama...gie tgk cepat...

Wednesday, May 20, 2009

Beware...

kalo pakai mask...macam mane org nak tau aku nie ensem???huhu...

mesti korang dah tau kan pasal virus babi or H1N1...so sesapa yg ade selsema or demam tue gie trus hospital eh...bahaya tau...even die belum sampai Malaysia tapi kan lebih baik mencegah...huhu...scary marry sampai boleh tercerry berry k...

bukan saya yg salah...(sambil senyum kesian)...

choi babi kat atas nie...ade aku kesah???cak cak cak cak cak cak cak...
oh lupe nak cite...one of kawan bulan nurse and die keje kat spital...and kat spital die ade suspect kes nie...and pesakit tue baru balik dari mane tah...so die kene kuarantin kat umah...scary kan...
nie part lagi scary...and semalam mase bulan jumpe die...die selsema...trus bulan jauhkan diri...huhu...bley gitu???pastu bulan kaco die...takutkan pasal virus babi tue kan...trus die bagi statement...

"ala...kalo aku kene kuarantin...aku bagitau kat hospital org org yg aku dah jumpe dlm mase terdekat nie...so korang kene le kuarantin skali..."

abis lah yg kat kawan bulan yg balik cuti ari tue...huhu..pastu die siap cakap lagi sebelum die kene kuarantin die nak gie sekolah tgk band...so nanti semua budak band kene kuarantin bley buat camp band trus...hahaha...

so korang semua...kalo nampak org dari hospital datang dekat korang...


larik walupun korang pakai sari macam nie...occay???

bulan dah ready dah...dah beli pc games banyak banyak...huhu...

pUsh...


Semalam tgk movie nie dgn kawan bulan...ok lah jugak...cite die complicated tapi best sb ade power power...bulan lak jenis excited tgk movie yg ade power power...macam power 'sebarkan sariku ke belakang' or power ingat orang salah cakap sampai mati kan...hahaha...korang tgk jelah sendiri...

bulan bagi rating...bulan separa...so ape lagi???lagi seminggu gie lah kedai dvd yer...huhu...

Monday, May 18, 2009

Malaikat Dan Syaitan

nie poster promo dia...

nie poster release...huhu...suke red and black...

aha...sape dah tgk movie nie...bulan gie tgk dgn arnab bulan and seriously kiteorg suke cite nie...it's about god and science pada pandangan yang berbeza...huhu...movie nie all about religion ye...sape yg closed minded x yah gie tgk...kang korang menyumpah x faham lak...btw cite nie sequel from the da vincci code...

one of my fav movie gak...

and after korang tgk cite nie barulah korang faham macam mane penganut christian pilih pope dieorg...macam pilihanraya jugak...cume di kalangan cardinal je...oklah bulan cite skit eh...cite nie pasal pope baru je mati...so telah diadekan pilihanraya untuk pilih pope baru...tapi 4 cardinal yg di war warkan bakal jadi pope telah di culik oleh iluminatist...iaitu musuh lame agama christian...kisahnye dulu iluminatist percaya dan iktiraf science tapi pihak gereja and christian x setuju...sbb katenye "kalo manusia dan sains bley claim penciptaan...what left for god???"so gereja dlm diam diam hapuskan semua iluminatist and skang dieorg nak balas dendam...aiyo...pening kan...some people maybe need to watch twice to understand...the best part is dalam duration 2 jam lebih tue kite dah round 1 rome and vatican...best kan...x yah naik air asia...sbb movie nie berkisar di seluruh rome and vatican...and korang bleh tgk berpuluh puluh gereja...ahh...pergi jelah tgk...


Camerlengo Patrick McKenna

old man and lace???huhu...

rating bulan tok movie nie...jeng jeng jeng...bulan purnama...

Sunday, May 17, 2009

Juara Juara

Akademi Fantasia 7...


Dijangka Menang...

Hafiz ...

Isma anak lima...

Akim...i'm yours...

Juara Akademi Fantasia 7...

Hafiz...

Nasib baik
tak menang...

Aril...terberok wok...eh salah lak...terberak wok...salah lagi...terbaek wok...lauk...


OIAM 3...



Dijangka Menang...

Tomok...

Esther...

Dijangka Menang Tapi Kene Buang Awal...

Amylea...eh...pic alim lak...

Hah...baru glam...meletop...

Nasib baik tak menang...

Aweera...

Juara OIAM3...

Tomok...eh pic lame lak...huhu...ala la la...

Tomok...baru betul...huhu...

semoga perjalanan seni korang di berkati...nanti kalo dah kuar album i download k...huhu...

bulan...tetap purnama...

$Ell oU7!!!

movie review...movie review...

sell out...malaysian movie tau...

money...money...y u dont like poor people...

matilah pose nak masuk tv...

ok...bulan tau mesti korang kutuk caption kat atas kan...hahaha...tapi xde idea arr...ok here's the deal...korang pergi mane mane cinema yg berdekatan dengan korang...check movie nie ade ke tak...sbb in jb kat cathay cs je ade...tempat lain nan ado...kalo ade korang trus beli tiket tau...then trus bergelak ketawa...sbb cite nie tentang rakyat malaysia...serious klaka...

story die tentang realiti tv...malaysian behaviour...gile glamor...x berhati perut..bos jahat...huhu...pendek cerita best gile...

rating movie nie???bulan bagi matahari trus...xde bintang bintang dah...
so ape lagi???tutup pc skang trus gie cinema berdekatan anda...

penat bulan ketawa...