Tuesday, August 30, 2011

Salam AIDILfitri...


Aku tak suka Hari Raya sangat...sebab apa???Sebab ramai sangat orang sebut nama aku...akibatnya...sepanjang hari aku tersedak sedak...nak makan dan minum kene berhati hati...kalau tak tersembur keluar dari mulut...
Susah jadi orang popular ni... -___-"


Oh...Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin...tahun ni aku confirm tidur di hari raya...sebab sekarang tengah gigih bekerja/download movie/main game/download resepi/stalk profile orang/hacked akaun facebook orang/makan kerepek...



Note : Mungkin ada yang perasan...mungkin tidak...oleh itu tolong jangan tanya...kenapa status relationship aku single kat facebook...


AAA

Monday, August 29, 2011

Boss kedek...

Entry ini khas untuk boss...

Kedek...bonus tak nak bagi...advance pun tak bagi...apa je yang kau nak bagi???
Nanti aku pergi bercuti...jangan harap aku nak belikan kau ole ole...
Padan muka kau...

Btw selamat hari raya boss...maaf zahir batin...tapi tetap kau kedek...


Note : Anak buah sila faham...tak da duit raya untuk korang tahun ni!!! padan muka korang jugak...


AAA

Saturday, August 27, 2011

Raya ke tiga...

Tanpa arwah mama...
Dulu first year paling sadis...arwah meninggal bulan 6 pastu raya bulan 10...
Amek kau puasa paling sayu pernah aku rasa...
Malam raya masak pun tah pape jer...nasib baik resepi Umi Farhat sedap...
Kuih raya semua makcik belikan...masing masing xde mood nak raya...
Pagi raya duduk depan tv berpeluk adik beradik menangis...
Lepas tu tengok semua movie melayu yang tayang kat tv...
Sadis sadis...

Tahun kedua dah ok sikit dah...
Alan dengan Nonon yang masak...boleh lah...sedap lagi ayam masak merah aku masak tahun lepas...hahaha...
Kali nie semua dah maju...tak nak sedih sedih...
Pagi raya lepas minta maaf semua hilangkan diri...
Merayap tah kemana mana...malam baru duduk depan tv tengok movie melayu yang tayang kat tv...
Sadis berganda...

Tahun ni tahun ketiga...
Alan cakap biar dia masak sorang...sebagai senior cook dekat tempat kerja dia...
Ego sebagai tukang masak jangan dicabar...
Dia cakap nak masak rendang...ayam masak merah dan tah pape lagi yang aku rasakan dia tak boleh masak...dengan sedap...
Tapi hari tu aku nampak rempah segera kat dapur...apa kes???
Tukang masak segera kan kau...patut tahap confident tue tinggi melambung nak masak rendang...
Yang pasti aku tau aku balik kerja pagi raya makanan dah siap...
Oh ya...aku kene kerja malam raya...
Sadis berganda ganda...


Note : Boss kejam tak bagi bonus...i hate u boss...


AAA

Wednesday, August 24, 2011

Dua soalan...


Dalam banyak banyak soalan...ada dua soalan yang boleh buat aku migrain plus jiwa kacau plus rasa nak muntah plus segala benda yang buat aku tak senang duduk...dua soalan ni selalu diutarakan bila aku dengan member nak keluar lepak lepak atau makan makan...

Soalan pertama selalu diutarakan bila semua orang dah masuk dalam kereta tapi tiada arah tuju...
" So kita nak lepak mana ni???" 
*sambil tengok sesama sendiri...berborak topik yang tiada kaitan dengan tempat lepak sehingga orang yang memandu dah mula jalan baru masing masing bagi port mana nak lepak best... -____-"

Soalan kedua selalu diutarakan bila semua orang dah mula bosan atau selesai urusan masing masing di tempat lepak yang pertama...
"So lepas ni nak pergi mana???"
*sambil tengok sesama sendiri...dan merasakan diri masing masing loser sebab dah takda tempat lepak yang boleh diterokai... -___-"

Pusing pusing Jb ni last last lepak tempat yang sama je...last last semalam...lepak tepi kedai keranda...kau mampu???


Note : Jb Jb Jb...ZZ...Zorro...Bomba...Pasar Karat...Pasar Borong...Mc D...apa lagi???


AAA

Tuesday, August 23, 2011

Iya aku sensitif...

Sebab itu aku selalu jaga hati orang...
Supaya setiap patah kata atau perlakuan aku tak mendatangkan kebencian dekat hati orang...
Tapi sayang...berkawan buat aku di benci...
Iya mengaku saja kau dengki dan benci dekat aku...
Supaya aku boleh sentiasa maafkan kau...





Note : Usahalah selagi kau terdaya...


AAA

Sebab ni...



Sampai sekarang aku jarang tidur dalam kenderaan kalau kemana mana...kecuali terlalu penat...ni credit kepada kawan aku sebab buat aku sentiasa berjaga jaga...oh ya...kenapa aku nampak muda???ni gambar dari tahun 2006 kalau tak silap...kalau silap maknanya tahun 2007...atau 2008...


Note : Aku rasa candid masa orang tengah tidur adalah penganiayaan paling kejam...


AAA

Monday, August 22, 2011

Kau aku...


Jika denganmu salah...ku tak mahu yang benar...
Jika denganmu kabur...ku tak mahu yang jelas...


Note : =)


AAA

Akhirnya...


Tahun ni Alhamdullillah...aku masih berpeluang berbuka puasa dengan budak 2 orang ni...antara kawan rapat aku...walaupun sorang tu sibuk macam MD Jusco...walaupun sekejap...tapi masih dapat rasa kemeriahannya...cuma kurang sorang...Selasa ni giliran dengan dia pulak...kalau tak dapat berbuka dengan dia orang...rasa Ramadhan macam tak lengkap...=)


Note : Wei En Najib dan En Hazwan...jangan lupa Selasa wei...


AAA

Saturday, August 20, 2011

Jangan...

Menulis blog ketika mengantuk...hasilnya???Kemaluan...memalukan...



Note : Masih mengantuk...mata masih kuyu...tolong cium pipi saya...biar segar...


AAA

Hujan...

Aku menongkat dagu...tengok luar...lebatnya...
Penat semalam tak hilang lagi...dah tambah penat hari ni...
Cuaca makin sejuk...suhu penghawa dingin aku dah naikkan...
Tapi masih rasa angin dari luar menyeludup masuk...sejuk...
Mata makin kuyu...fikiran dah melayang...
Melysmng laymg...
sfkdfgjnm 
d ,mh[or 8sdni w
sf.
 4t 
s ;y5
ut mmmmbnmnbmxnbmbnmcnbmbnbmbnmbnmbnmcbncmbncmbnmbnbmnbmcbnmbnbmbnbmnbmbnbmnbcmbnbmbnbmbnbmnbbmbnbmnmnnmbncmbmnmbn               m  nm  mbm mb
n                                                                 hjynuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjb















Friday, August 19, 2011

Fantasi Pasar Karat...

Picture rembat dari google...


Kalau kau orang Jb mesti kau tau Pasar Karat kan...atau nama lain dia Jb Bazar...tapi aku rasa semua orang kat Jb ni panggil Pasar Karat...dan Pasar Karat ni sentiasa penuh dengan orang...dan berganda ganda ramainya kalau hujung minggu...sekarang dah nak raya lagilah ramai orang pergi sana...cari baju raya...kasut raya...kuih raya...beg raya...mainan raya...periuk nasi raya...arnab raya...semua nya ada...silap hari bulan kasut aku yang kene curi pun ada jual kat sini...hahaha...

Oh aku selalu pergi Pasar Karat ni...walaupun aku jenis tak suka tempat ramai orang...tapi Pasar Karat ni lain sikit...aku pun tak faham kenapa...mungkin sebab orang yang datang situ kot...mungkin...cuba kau bayangkan...orang ramai...kebanyakkannya elok elok...jalan pun berlaga laga...maka terlahirlah satu fantasi...fantasi Pasar Karat...(air liur aku dah meleleh dah nie...)

Oh perlu ke aku cerita tentang fantasi aku???Kau akan muntah hijau depan keyboard kau kalau kau baca fantasi aku...biarlah aku seorang yang tau...dan mungkin kawan kawan aku yang aku pernah cerita tentang fantasi itu...hahaha...

Pasar Karat???Penuh fantasi kan...hehehe...


Note : Malam ni mesti ramai gila orang kat sana...hurm... =)


AAA

Thursday, August 18, 2011

Aku yang jahat...

Kau boleh keji aku...tapi sebelum kau keji aku...
Kau kene ingat dulu...kau tu baik sangat ke???
Hahaha...kalau kau baik...silalah keji aku...
Aku tak kisah...tapi yang pasti...
Tiba tiba aku buat perangai lama pula...
Hehehe...siapa yang terjumpa tu...diam diam sudah...
Lepas raya taubat!!!



Note : Bukan satu...bukan dua...tapi tiga!!!hahaha...


AAA

Wednesday, August 17, 2011

Rindu..

Aku rindu kekasih gelap aku...
Dia sekarang pun sakan bergembira...
Tak ingat aku...hampehlah kau...
Tapi yang penting kau gembira...
Walaupun aku takda dekat dengan kau...
Ingat sikit...jangan nak menggedik sangat...
Aku sayang kau...


Note : To kekasih terang...I sayang u lebih sikit dari I sayang dia...


AAA

Tuesday, August 16, 2011

Cukup cukuplah...

Aku sumpah rasa nak pukul kau lah sial...
Tak habis habis...
Aku nak tidur tak senang...
Aku nak makan tak senang...
Aku nak berak pun tak senang...
Apa seh kau nak dari aku...


Note : Jangan sampai aku guna cara kotor...dan jangan cabar aku...


AAA

Monday, August 15, 2011

Projek baik...

Tapi kene tunggu idea datang...dan orang cakap idea tu datang tak kira masa...so aku sediakan pensil dan kertas sepanjang masa...mungkin masa aku tengah cangkung untuk berak idea tu datang...


Note : Boleh teka tak aku nak buat apa???


AAA

Sunday, August 14, 2011

True???

AAA

Semalam...

Bila nafsu makan menang...sampai 3 bungkus tepung pelita...-__-"

Makanan...makanan...

Aku dengan member buka puasa dekat rumah abg Faizal...semua orang beli makanan berbuka sendiri...lepas tu makan ramai ramai dekat rumah abg Faizal...tapi atas dasar kitaorang semua ingat kawan...<---ayat cover tak nak bagi nafsu menang...maka ramai lah yang membeli kuih muih untuk semua orang...akibatnya...lambakan kuih muih dan tak ramai yang mempunyai kapasiti perut yang besar...makanan berlebihan dibawa sehingga sahur...lepas buka puasa semua lepak depan tv tgk tv series...habis satu season kitaorang tengok...Lepas tu terus pergi pasar karat...level gula dalam badan masing masing mendadak naik...sebab ramai sangat eye candy...harus kene sugar rush...lepas minum minum aku terus balik...tidur sebab hari ni kerja...dan sekarang aku tengah kerja tapi aku mengantuk...dalam 48jam aku baru tidur 4 jam...kepala aku pun dah senoneng semacam je ni...balik ni nak matikan diri...
Tapi nanti budak pukul 11 masuk aku nak amik power nap kejap...tadi nak berak pun tak da orang ganti...seksa...


Note : Boleh buat lagi tapi masa beli makanan jangan terpedaya dengan kecomelan penjual...
Dan jangan belikan makanan untuk kawan...


AAA

Saturday, August 13, 2011

Pagi ini...

Pagi ini...Maria Elena...Mat Lutfi...Afiq...Shahrin...Anwar Hadi...Aman Wan semua tak boleh buat aku senyum...
Kev Jumba pun aku tengok dah kecik besar kecik besar je kat skrin ni...
Kau tau tak...sejak akhir akhir ni aku susah tidur...
Tapi kalau aku dah start tidur...aku tak nak bangun...
Aku mengantuk...gila mengantuk...tak ada idea nak share...tak ada cerita nak buat korang happy...
Sebab pagi ni aku tak happy...hahaha...<---gelak palsu...
Aku cuma berkecil hati...dengan sesetengah orang...
Yelah...siapa lah aku ni dalam hidup kau kan...


Note : Malam ni ade iftar dengan Perry and gang...hopefully dieorg boleh buat aku happy...
Btw...bulan puasa wei...rilek sudah...


AAA

Friday, August 12, 2011

When people ask me how I feel...



Note : Bulan puasa wei...rilek sudah...


AAA

Jauh dari perut...

Aku tengah masak kek tapi boss suruh tolong akak housekeeping cuci depan...
Aku bukan berkira tapi aku tengah masak kek...Kalau lari timing nanti kek hangus...
Aku jeling boss...boss jeling balik...Aku terus tarik paip bomba tue keluar...
Sampai depan aku bukak paip tue...Menyembur air keluar...kuat jugak...
Terus aku terbayang sembur air tue kat psycho psycho...
Biar bersih hati diaorang...Tiba tiba ibu jari aku panas...
Aku tengok lantai ada titik titik merah...Kenapa ibu jari aku luka???
Aku tengok akak housekeeping...dia tengok aku balik...
'Kene mulut paip tue...akak selalu kene...'
Aku ambil tisu...tekap kat ibu jari...lepas tue boss datang depan dia tanya kenapa...
'Ibu jari saya luka...pedih lah...nak mc ari nie...'aku buat muka kesian...
Aku memang malas pon nak kerja hari nie...aku nak pergi City Square...
Tengok movie sorang sorang...tengok orang lalu lalang...
Itu hobi aku...hobi terbaru...lepas aku rasa diperbodohkan...
Berbalik kat boss aku...dia jeling...dia cakap...
'Luka tue jauh dari perut...mengada ngada...'
Aku tengok ibu jari aku...aku tengok perut aku...
Aku letak ibu jari aku atas perut...aku tengok boss...boss tengok aku...
'Nie luka dah dekat perut...so boleh mc???'
Boss jeling...dia terus ketawa lepas tue masuk ofis...tinggal aku sorang kat depan...
So aku dapat mc ke tak nie???aku confuse kejap...
'MC...'aku jerit dari depan...'BERANGAN...'boss jerit dari ofis...
Aku tengok skrin pc...tengok bakery baking life aku...
Kek dah hangus...ibu jari dah luka...
~ Boss jahat...~ hati aku berbisik...


Note : Hati pon luka...luka permanent...



AAA


Thursday, August 11, 2011

Movie - The Rise Of Planet Of The Apes...


Wei korang...aku dah tengok cerita nie...last week kot...balik kerja terus pergi KSL...tengok kat sana...masuk je wayang dah lah penuh...dapat seat tepi...jap lagi yang penuh tue semua monyet monyet remaja sepet...I'm not racist but when you hear oooo....aaaaa....awwww...oh no....sepanjang movie tue...kau pon naik angin...tengok movie macam bapak kau punya panggung nak jerit jerit...

Aku impress dengan movie nie...tapi aku malas nak buat review so aku cari review online and I got this one for korang...click kat sini...so enjoy...plus kalau movie nie still ade lagi pergi lah tengok...worth every ringgit...


AAA

Semalam...

Tak boleh tidur...lelap sekejap terjaga...tengok hp...damn...baru 5 minit aku tidur dah terjaga...
Sampai kol 4 pagi tak boleh tidur...aku pergi dapur...panaskan nasi...makan sahur...
Lepas tue mandi terus pergi kerja...
Sekarang depan pc kat tempat kerja...
Game dah settle main...tinggal tunggu kek kek kat bakery life tue siap masak...
*kawan aku cakap orang yang memasak kek kat alam maya orang gila...dan aku tak nafikan...dia pon gila...jumpa jumpa je tanya kek ape yang best nak masak...gila...
Boss jeling...sebab aku tersengguk sengguk...
Ngantuk lah sial...aku amek bantal kecik kat bilik rehat belakang...
Aku letak depan pc...aku sembam muka aku kat bantal...
Boss jeling lagi...aku buat buat tak nampak...
Sumpah aku mengantuk...
Mengantuk...
Nak tidur...


Note : Semalam aku tak main hp...tapi aku tunggu kau sms...sampai ke subuh aku tunggu tapi haram...haram jadah...


AAA

Wednesday, August 10, 2011

Tah...tak tau nak cakap macam mana...

Hati aku yang pernah aku bagi kat kau dulu...
Sayang aku yang pernah aku bagi kat kau dulu...
Cinta aku yang pernah aku bagi kat kau dulu...
Semua kau tolak...
Kau pilih kasih aku sebagai abang pada kau...
Tapi itu dulu...sekarang semua tu dah tak bermakna bagi kau...
Kau tak setuju???
Kau tanya aku nanti aku bagi hujah aku...
Tue pon kalau kau baca blog aku nie...



Note : Apa jadi pun kau tetap dapat spot paling best dalam hati aku...kau je tak tau benda tue...


AAA

Budak budak nie gile...


Bila aku sedih aku bukak youtube aku mengadap budak budak nie...dieorg slalu buat aku gelak mcm sial...duduk depan pc gelak sorang sorang...bos jeling aku buat buat tak nampak...




Korang click kat sini...yang nie pun funny...but paling best aku suka yang nie...tgk tgk...



Yang nie kalo otak korang kuning memang jadi lain...hahaha...tapi click sini...untuk yang funny click sini...untuk lebih lucah click sini...paling lucah kat sini...


Hahaha...ade suprise untuk korang...sapa yang kena tue padan muka...


Note : Aku sekarang makin lucah...sebab apa???sebab aku mampu... :p


AAA

Tuesday, August 9, 2011

Cerita Cinta Aku...

Kalo cerita cinta aku di novelkan...
Aku nak bagi title...
Hikayat seorang pencinta...
Tapi sape yang baca sama ada akan end up depressed atau pon gila...
Sebab cerita cinta aku macam tue...
Orang lain bercinta semua manis...
Tapi aku...masa bercinta harga gula tengah mahal...
Makanye cinta aku semua xde rasa...

Kalo cerita cinta aku dijadikan drama bersiri kat tv3...
Kene tayang tiap tiap hari...
Sebab kalo tayang 4 hari seminggu kene amek masa 3 tahun nak abiskan semua episode...
Lepas tue semua rakyat Malaysia akan berlari balik rumah lepas balik keje...
Sebab kalo terlepas satu episode...
Trus tak faham apa yang jadi...
Drama tue akan jadi fenomena...
Sebab semua orang impress dengan penulis skrip...
Macam mana boleh berfikir untuk buat cerita yg complicated and depressed...
Sampai satu tahap mungkin syarikat tv akan disaman...
Sebab jadi punca rakyat Malaysia tertekan...
Lame...

Iye tue cerita berangan aku...
Tak kene bayar pon untuk aku berangan...
Ko pon boleh berangan...
Tapi buat blog sendiri lepas tue buat entry berangan sendiri...
Nanti aku baca...


Note : Nanti pelakon lelaki aku nak suh Aaron Aziz berlakon...jadi watak aku...boleh kan...


AAA

Semua wajib baca and ingat dalam kepala hotak korang!!!

Wei korang...
Read this carefully and remember it always...
Kalo korang tak tau...
Hp aku on silence mode for no reason...dia mute sendiri...
So if aku tak pegang hp tue mmg x tau lah ade orang call or sms okay...
FYI aku tido memang aku letak hp on my chest...
So that kalo ade orang call or sms...
Hp aku vibrate and aku sedar...
But mostly aku biar je and tak reply sebab most of the time...
Korang suke call or msg at the wrong time...
And tak penting pon...
Time aku tido time tue lah hp tue vibrate macam kene sawan...
Tak berenti renti...
And semalam aku keje kol 11pm to 7am....
So when aku kat umah kol 8am...korang ingat aku buat ape???
Memasak???haruslah aku membuta setan...
Time aku tido tue lah ko sebuk nak call bagai...sms x henti henti...
Kalo ko dah penat lepas tue tido ko setiap 5 minit tersentak...
Ape ko buat???
Harus lah berbakul maki diberikan kepada penghantar sms itu...
Dan semalam aku bangun tido aku tgk hp kat ujung almari...
*Omg...maybe sebab tue die silence sendiri...kene baling slalu kot...damn...

Okay untuk mengelakkan korang kene maki dgn aku pagi pagi...
Mengurangkan dosa aku skali...
So aku bagi tips okay...

Kalo ko sms aku tak reply dlm mase 5 minit...
Maknenye aku tgh berak/hp aku xde kat tangan/aku tgh reply msg orang lain...
Kalo ko sms aku tak reply dlm mase 1 jam...
Maknenye aku tgh tido...dan tak payah hantar msg susulan tanya kenapa aku tak reply...nanti aku bangun tido aku reply...
Kalo ko sms aku tak reply dlm mase 1 hari...
Tak yah msg lagi...aku mmg x nak reply msg ko...

Kalo ko call aku lebih dari 3 kali tapi aku tak angkat...
Maknenye aku tgh tido/hp aku xde kat tangan...
Kalo aku tak call balik dlm masa sehari...
Sama ada aku lupa nak call balik or mmg aku tak nak dengar suara ko...

So faham tak???
Senang je kan nak kawan dengan aku...
Tak susah kan...

Btw nie autopost...mase korang tgh baca entry nie aku tgh tido...
Tak yah nak sebuk sebuk sms tanya nape aku buat entry mcm nie...
Maybe aku dah bosan jadi baik...tue jer...


Note : Bulan puasa wei...rilex sudah...


AAA

Monday, August 8, 2011

Psycho...

Psycho 1...
Dude...relax lah...
Dunia nie bukan ade ko sorang je lah...
Ko ingat ko sorang je ade masalah???
Orang lain pon ade jugak lah...
Pasal love life je kot...
Aku nie meroyan tiap tiap ari...
Ok jer...
Ko stuck up sangat lah...
So grow a penis and learn to live...

Psycho 2...
Dude...what happened???
What happened???
Ko gile eh???
Orang tak suka ko so ko moved onlah...
Aku cakap sengal kang ko marah...
But the truth is ko memang sengal...
So grow a brain and learn to use it...


Psycho 3...
Dude...go to hell...
Yeah dude...
I mean it...
Go to hell...
So grow a...er...er...er...dont grow anything...
Just go to hell...



Note : Bulan puasa wei...rilex sudah...



AAA

Hari ke 8...

Hari ke 8...
Bulan ke 8...
Nothing went well for me...
Thank you August...
For being mean to me...
And korang...thanks to all the drama...
Aku memang suke layan...
Aku kan xde keje...
Memang keje aku melayan kerenah korang je...
Macam sial...



Note : Bulan puasa wei...rilex sudah...


AAA

Sengal...

Tak tengok jadual sape suruh kan...
Masuk kerja pukul 11 malam tapi pukul 1 ptg dah sampai...
Ape kes???
Tue namenye sengal ubi lah...
Nasib baik ade member...
Pergi PC Fair...berbuka...round round cuti mata...
Masuk kerja balik...
Kalau tak???
Mati kebosanan...
Aidil Aidil...masa untuk masukkan jadual dalam hp...
Oh ya...masukkan jadual kelas budak tue skali...


Note : Dah beli pendrive untuk awak En. KFB...tunggu je Glee season 2 awak sampai...


This is me babe...Aidil Asyraf Azman

Saturday, August 6, 2011

Sometimes...

Too much thing to shared with you...but you're not here...if you understand what this all about...please...I still use the same number...I'm waiting...thank you...


Note : Mixed up everything...sorry...


This is me babe...Aidil Asyraf Azman

Friday, August 5, 2011

Korang dah tengok???


Budak nie punya vblog...huhu...in case you guys in Mars last few day...you can click here for the faymes iKLan gangster...and you can check out his vblog here...and here...but here is my personal favourite...enjoy guys...and jangan ponteng puasa...


Note : I'm sharing this with you...yeah you...the one who missing from my life...most of his video use that song from Estrella...the song you suggest to me...


This is me babe...Aidil Asyraf Azman

Tuesday, August 2, 2011

Batu Layar...30.07.2011


















Tak dirancang...balik keje Salleh...Farhat...Shahrul amek trus pergi pantai...Hilman...Zaidee...Khairi...Abg Faizal...join kat highway...walaupon kejap but we had so much fun...and dinner was wonderfull kan...hehehe...masih terbayang suara budak waiter tue...hahaha...

And sorry to Farhat...Salleh and Shahrul...sbb awal2 sy xde mood...hehehe...tapi cepat je kan sy recover...hehehe...kalo ade mase free lagi...kite pergi ramai ramai lagi...hehehe...next plan is berbuka ramai ramai kan...wait yer...sy buat plan...hehehe...


Note : A good friend always bring back smile to my face...



This is me babe...Aidil Asyraf Azman