POWr Instagram Feed

Saturday, August 6, 2016

Family day!!!

Limastiga...Melaka...July '16...

Hei hei hei geng...apa kabar semua???sihat???Well for me since dah habis raya so free lah dua tiga bulan ni...and to reward ourself and the team...boss decide lets go for Family Day!!! Yeay dapat cuti free...so kitaorg book Limas Tiga in Melaka...and spend 2 days kat sana...more likely one day je hahaha...

Semua staff part time kitaorg jemput so dalam 20 person jugak lah termasuk ayah and mama boss...sakan lah semua terjun pool kecuali aku sebab aku demam since a few days before...oh sebut pasal demam hari tu aku pergi KL for meeting with tailor and grafic team...jap lagi otw pergi KL tu start demam badan rasa tak sedap semua...so lepas meeting dengan tailor terus flat...sadis...and to make it even worse boss aku salah bawak kunci rumah KL...maka merempat lah kitaorg sewa hotel tepi jalan tu...hahaha...dia terus pergi open house and sambung meeting aku tidur kat hotel...hahaha...

Ingat sempat baik before family day tapi tak pun...tu pun hari nak check out aku bangun subuh terus terjun pool...hahaha...nak jugak gambar dengan pegasus kan...sewa mahal mahal takde picture rugi hahaha...overall Limas Tiga tu sangat best kecuali toilet dia flush sendiri...hint hint hahaha...cuma ade few perkara yang buat boss tak happy...boss tak happy means semua tak happy...hahaha...so next year family day sikit orang je...sebab jemput ramai orang ramai pulak suka suka tukar plan orang lain...hahaha...

Afterall semua happy lah jugak...and aku dah start projek for raya haji and fall/winter collection...doa lah aku ade masa nak update blog...plus nak main pokemon lagi kan...hahaha...oh oh ade cerita hangat tapi next post lah...hahaha...

Till then...buhbye...

Tuesday, July 19, 2016

Cuti Raya 2016...


Hello korang...mostly ramai tau yang kerja aku akan super busy during bulan puasa sampai takde masa nak shopping raya...actually sampai takde masa nak buat pape pun untuk diri sendiri...sebab tu aku single di bulan puasa supaya yang tersayang tak sentap sebab aku busy dengan kerja...hahaha...

Alhamdullilah bisnes ok tahun ni...lepas target company so dapat lah pergi buat company trip bulan 10 nanti...hahaha...and since aku super busy bulan puasa...hari raya kedua je aku angkut semua adik beradik aku dgn bapak aku pergi Indonesia...hahaha...first time family trip oversea yang semua ada...minus arwah mak aku lah kan...huhu...overall ok cuma wallet aku je tak ok sangat...hahaha...

So ade sesiapa buat open house tak???nak datang ni...hahaha...and siapa yang umur bawah 25 nak claim duit raya datang salam cium tangan meh...hahaha...


Till then...raya oiii raya...


Sunday, July 17, 2016

Selamat Hari Raya!!!


Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir Batin...
Ampunkan aku sebab tak update sebulan...hahaha...


Till then...nak duit raya please...

Monday, June 6, 2016

Salam Ramadhan...


Selamat menyambut Ramadhan korang...semoga tahun ni Ramadhan kita diberkati dan dijalani dengan bahagia...as for me Ramadhan adalah bulan paling sibuk dalam kerja as sales bulan Ramadhan ni penentu company untung ke rugi untuk whole year...wish me luck guys...semoga dikala aku mengejar dunia aku tak lupakan akhirat nanti...amin...

Till then selamat berpuasa!!!