POWr Instagram Feed

Monday, October 3, 2016

Happy Birthday!!!


Today I turns 25 and still have to deal with pimple problem...sigh...
Happy birthday to Shark as well...semoga panjang umur...dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik...bila nak belanja makan???hahaha...

Till then...meh makan kek meh...

Friday, September 30, 2016

Discussion...


Long distance relationship...discuss ( 25 marks )

Wednesday, September 14, 2016

Is it trends???

Kaki skandal...lol...

Hai guys...sorry tak update...busy gila...busy kerja busy main pokemon dengan busy cari cinta...hahaha...as you guys tau aku kan single...tak laku...hahaha...so after raya je aku macam ada masa free sikit...macam je eh...so aku aktiflah apps social media ni semua...sebab dulu masa puasa raya memang x sempat nak pegang phone lelama stalk orang bagai...ni ada masa sikit apa lagi kan...hahaha mana tau jumpa jodoh...

So aku kenal lah a few person...and suprisingly baru chat dua tiga kali terus ajak couple...and aku was like??? hei kita tak jumpa lagi real life...hahaha...I cannot make commitment macam tu...hahaha...risiko besar hahaha...terus aku confuse...is it me yang old fashion or sekarang trend macam tu??? 

Lepas tu bila cakap jumpa dulu kenal dulu merajuk terus...hahaha...aku macam oh man what happen to this world...ada tu siap plan nak pergi holiday sama...hahaha...aku jumpa kau pun belum nak vacation sama lah...abang tak berani macam tu ye dik hahaha...oh lagi satu semua yang aku kenal budak umur 20 - 26...hahahah...anak ikan sangat semua...

Hurm...tolong cari jodoh please...hahaha...


Till then...buhbye

Saturday, August 6, 2016

Family day!!!

Limastiga...Melaka...July '16...

Hei hei hei geng...apa kabar semua???sihat???Well for me since dah habis raya so free lah dua tiga bulan ni...and to reward ourself and the team...boss decide lets go for Family Day!!! Yeay dapat cuti free...so kitaorg book Limas Tiga in Melaka...and spend 2 days kat sana...more likely one day je hahaha...

Semua staff part time kitaorg jemput so dalam 20 person jugak lah termasuk ayah and mama boss...sakan lah semua terjun pool kecuali aku sebab aku demam since a few days before...oh sebut pasal demam hari tu aku pergi KL for meeting with tailor and grafic team...jap lagi otw pergi KL tu start demam badan rasa tak sedap semua...so lepas meeting dengan tailor terus flat...sadis...and to make it even worse boss aku salah bawak kunci rumah KL...maka merempat lah kitaorg sewa hotel tepi jalan tu...hahaha...dia terus pergi open house and sambung meeting aku tidur kat hotel...hahaha...

Ingat sempat baik before family day tapi tak pun...tu pun hari nak check out aku bangun subuh terus terjun pool...hahaha...nak jugak gambar dengan pegasus kan...sewa mahal mahal takde picture rugi hahaha...overall Limas Tiga tu sangat best kecuali toilet dia flush sendiri...hint hint hahaha...cuma ade few perkara yang buat boss tak happy...boss tak happy means semua tak happy...hahaha...so next year family day sikit orang je...sebab jemput ramai orang ramai pulak suka suka tukar plan orang lain...hahaha...

Afterall semua happy lah jugak...and aku dah start projek for raya haji and fall/winter collection...doa lah aku ade masa nak update blog...plus nak main pokemon lagi kan...hahaha...oh oh ade cerita hangat tapi next post lah...hahaha...

Till then...buhbye...