POWr Instagram Feed

Sunday, February 12, 2012

Sapa nak dengar cerita hantu???

Dorm 3...2004...selepas kejadian...
Budak band mesti tau cerita ni...tahun 2004...band camp...kerasukan berlaku...di asrama...dorm 3...moment paling scary setakat ni dalam hidup aku...errrr...sekarang pukul 2 pagi lah...k bye...


Note : Adoi...still terbayang bayang lagi...


AAA

Thursday, February 9, 2012

Masa itu...dah berlalu...

Tahun lepas...something ugly and bad happened to me...well aku cuma budak kampung biasa...duduk kat selatan...with south attitude...normal life...tetiba nama aku jadi sebutan dan umpatan...haha...sebab someone sebarkan rumors about me to this one particular comunity...so they talked about me...haha...whatever...

Tadi aku chat dengan seorang member ni...macam macam kita orang chat...sampai termasuk part tu...dia ikhlas kata dia start kenal nama aku masa tu...orang sibuk bercerita buruk pasal aku...dan dia pun add aku kat facebook...tapi dia cakap lepas dia kenal aku...semua tanggapan buruk tu luntur...sebab aku bukan macam yang orang cakap...

So mulut orang kita tak boleh nak tutup kan...so let it be...kita kenal diri kita sendiri so teruskan hidup...

So korang...

Credit to Arif Eddy...sorry I rembat dari FB dia...hahaha...

Note : Thanks to you...


AAA

Saturday, February 4, 2012

Surat cinta...

Semalam kerja malam...so balik pukul 7am...Farhat ada sekali sebab dia naik bus dari KL malam so sampai Jb subuh...dia naik cab datang hotel so boleh balik sesama...pergi breakfast kat Jb Central and pung pang pung pang...kol 10 am baru tidur...and kene bangun kol 1pm sebab kene masuk kerja kol 3pm...sebab ada orang cuti kaedahnya...

Bangun tidur pukul 3.06 minit...keluar bilik tengok rumah kosong...pergi dapur minum air...pergi hall bukak tv...then tengok jam lagi sekali...hurm...3.12 minit...tengok tv...tengok jam...tengok tv...tengok jam...Then it's hit me...Damn...aku masuk kerja pukul 3 lah...alarm tak bunyi atau aku tak sedar...call hotel cakap aku sampai in 30 minute...

Mandi ala kadar terus tahan cab...sentap sebab muka sembab...sampai hotel budak baru buat hal...macam macam...pastu siap sound aku datang lambat...kau mampooo sound senior kau walaupun kau baru kerja tak sampai seminggu...

Dia balik je aku check semua report...settle kan guest dan tengok report macam sial berterabur...lintang pukang...duit tak tally...credit card salah harga...pastu senior kau lagi sorang pun complaint kau asyik main facebook...kitaorang mampu tengok tv...main facebook...main game...sambil buat kerja...kau tak mampooo so stick to doing your job only...dan sebab banyak sangat salah dan kau berangan kau cantik...dan esok aku tak jumpa kau...so terimalah hadiah...


Sekeping surat cinta...



Note : Mood cinta kan...February...


AAA