POWr Instagram Feed

Sunday, May 29, 2016

Nama kita sama...part 3...


Last last aku tanya...sapa nama budak tu???dia jawab nama budak tu is A...time tu aku tak tau nak ketawa ke nak jerit ke nak nangis ke...kalau dia depan aku memang aku tumbuk dia kot...nama budak tu sama nama last aku which is sama nama dengan si A.A...ketahian apa ini??? so nama kitaorang sama??? hahaha cam sial di situ...

Rupanya kat KL ala ala famous dia berdua yer...konon sweet sangat nama sama...aku was like been there done that thank you...so aku ajak A.A jumpa nak settle semua...still nak couple or nak break...gigih lah aku drive pergi jumpa dia kat tasik pasir gudang tu...hahaha...cerita penuh cerai penah cite kat dalam blog ni hahaha...

So dipendekkan cerita A.A pilih budak tu...aku pun ok fine whatever...aku cakap dgn A.A jangan msg or call aku lagi...tapi dia still nak kawan lagi...aku cakap boleh kawan tapi bagi aku masa...ye lah dah sayang pastu kene cerai kan...aku just cakap semoga bahagia je lah dengan budak tu...

Genap sebulan...ye genap sebulan gais...A.A msg aku...cakap dah putus dgn A...hahahaha...masa tu aku tak tau nak cakap apa...hahaha...padan muka...ko dump aku pastu ko plak kene dump...karma sangat...aku tanya napa dia x nak cerita...so aku biarkan...last last dia cerita jugak dia cakap si A tu suka merewang kat KL...ye lah A.A kat JB kan jauh nak jumpa so A suka lah merewang rewang...yang tak boleh blah boleh msg si A.A nak pergi merewang...ala ala mintak izin...bila si A.A tak bagi dia still pegi...ko rasa???hahahaha...aku dengar gelak je...

In the end aku still kawan dengan A.A...just stay as kawan sebab belakang rumah dia ada byk pokok durian...hahahaha....so satu je pesan aku kat korang yang baru couple couple ni...dalam relationship kene byk tolak ansur dan gaduh sebab cemburu itu penting...sebab bila korang rasa terlalu bahagia dan semuanya nampak ok percayalah ada something wrong dalam relationship tu...tapi still aku doakan korang bahagia lah till jannah katanya...hahaha...

Till then...this is A.A.A





Saturday, May 14, 2016

Nama kita sama...part 2...


But well...in relationship ada masam manisnya kan...and aku pernah baca somewhere tapi tak ingat kat mana...if your relationship sangat bahagia maknanya ada something wrong is happening...and that person is so damn right sebab tetiba ada sorang budak ni msg aku kat fb...dia tanya pasal aku dengan A.A...well well well..apakah semua ini???

Budak tu tanya apa hubungan aku dengan A.A...and aku jawab just friend...lepas tu dia punya bersyukur bukan main...aku pun korek lah tanya kenapa...dia jawab bestfriend dia suka kat A.A...and tengah ngurat A.A...and A.A melayan...tapi dia ada dengar rumours pasal couple sama nama kat Johor so dia stalk aku...since aku tak penah nak post picture berdua ke or update status kat fb tgh bahagia berdua ke so dia tak dpt nak korek apa apa dari aku...tu yang dia direct tanya kat aku...tp yang sumpah bodoh is dia cakap dia syg bestfriend dia tu and nak tengok bestfriend dia bahagia...so dia nak tanya A.A tu in relationship ke single...lepas tu tanya kat aku which is masa tu aku tgh couple dgn A.A...babi sangat...hahaha...so aku cakap kat dia good luck lah nak bahagiakan bestfriend awak tu dengan menjadi penyibuk...the best part is apa tau...dia msg kat fb tu kan...MALAM RAYA!!!

Maka pagi raya tu berdayu dayu lah aku duduk tepi tingkap makan ketupat dengan rendang sambil mengenangkan nasib di tipu bf...lol...tapi masa tu aku tak pergi tanya A.A lagi...tgh raya kan...so mari bergembira dengan keluarga dan rakan rakan daripada melayan hal couple yang tah pape tu...dia msg semua aku tak reply...cukup seminggu raya aku msg dia...tanya pasal budak tu...dia terus ajak jumpa ye...takut le tu...hahaha...tapi aku tak nak jumpa...aku cakap settle kat msg je...nak tau semua apa yang jadi belakang aku...


So dia cerita satu satu...dari mula sampai akhir...part mana yang dia tipu...part mana yang dia tak tipu...patut lah sanggup pergi KL nak amek barang katanya...rupanya jumpa budak tu...bahagia siap budak tu bawak pergi clubbing semua...bahagia sangat ye...aku dengar membara je...last last aku tanya...sapa nama budak tu???dia jawab nama budak tu is...

Till then...buhbye...

* hahaha sorry sambung lagi...next last episode...and sorry sebab tak update and tak jengah blog korang...aku dah start busy for puasa...stock baru sampai photoshoot baru settle semua lah serentak nak kene buat...ni pun aku update sebab aku kene datang awal kat kedai sbb ada kontraktor nak datang betulkan toilet hahaha...