POWr Instagram Feed

Monday, October 31, 2011

Hobin Jang Hobin...


Will update later on the trip but the best weekend ever...Thanks to both of you...


Note : Rindu sudah...


AAA

Saturday, October 29, 2011

Milik siapa???


Ye sekarang aku kat dalam stadium sedang menjerit jerit menyokong pasukan negori...
Jap lagi kalau N.E.G.E.R.I.S.E.M.B.I.L.A.N menang kite jerit ramai ramai okay...aku celebrate kat stadium korang celebrate kat rumah...
Kalau kalah kan...korang anggap je entry nie tak pernah wujud okay???janji semua??? *hulur jari kelinking...


*Tak minat pun tengok bola tapi sebab kawan baik aku yang sorang nie dah 3 tahun kempunan nak tengok pasukan negori main kat final so aku pun teman dia...memandangkan aku tak suka jerit tanpa sebab so aku pun dah google cara dan rules bermain bola sepak...hahaha...kau mampu???


Note : Entry nie auto post...so jangan cakap aku dengan gigih online kat stadium...ngek!!!


AAA

Aku kat . . .

Sekarang kat S.E.R.E.M.B.A.N.
Kejap lagi kat K.L.A.N.G.
Lepas tu tak pasti...kalau sempat D.A.M.A.N.S.A.R.A.
Kalau sempat lagi jumpa F.A.R.H.A.T. bagi barang...kalau tak sempat aku makan...
Malam pergi S.H.A.H.A.L.A.M.
Lepas tu balik S.E.R.E.M.B.A.N.
Then balik R.E.M.B.A.U.

Note : Hurm...N.E.G.E.R.I.S.E.M.B.I.L.A.N dekat di hati???Lalalala...


*first trip ke K.L. yang tak jumpa besties...matilah kene carut...but then memang xde orang yang free pun kan...so aku carut korang balik...hahaha...



AAA

Friday, October 28, 2011

S.A.T.U.


Macam lucah lak pic tue...tapi abai kan...yahoooooo...esok nak berangkat...ke somewhere...yang akan diberitahu kelak...plus I'm so going to do something crazy...hahaha...macam lah ada orang nak kisah aku buat apa pun kan...yang penting esok is the day...THE day...gituh capital THE...hahaha...


*confirm malam ni tak tidur malam sebab excited...


Note : Malam kang print maps!!!


AAA

Thursday, October 27, 2011

D.U.A.


Woot woot...D.U.A hari hari lagi lagi...tak tak sabar sabar...esok esok baru baru pack pack barang barang and and print print map map...wohoo wohoo...

*abaikan abaikan jari jari tembam tembam itu itu...


Note : Madang madang main main game game waktu waktu kerja kerja...


AAA

Wednesday, October 26, 2011

T.I.G.A.

Arhhhhh...T.I.G.A hari lagi...can't wait...sumpah aku excited gila...hahaha...selalu kalau aku buat countdown ni mesti something B.I.G akan berlaku...hahaha...ok ok...bertenang bertenang...sila bertenang Aidil...sila bertenang....


ARHHHHHHHHHHH...TAK SABAR!!!
*sambil makan maruku...


Note : Kalau semua berjalan lancar...plan yang disusun akan berjalan lancar dan aku akan buat rekod baru...dan yang pasti akan menjalankan tanggungjawab sebagai adik...kawan...dan dot dot dot...eh...sila abaikan yang last tu...


AAA


Happy Dewali...


Selamat menyambut pesta cahaya korang!!!



*sedang bekerja/main game dengan gigih sambil makan maruku...hei hei...



Note : Lagu dah xde kan...suka lah korang...huhu...


AAA

Tuesday, October 25, 2011

Pengumuman rasmi...

Dengan ini saya Mohd Aidil Asyraf bin Azman ingin mengucapkan...

Selamat Hari Lahir

kepada seseorang...dengan ucapan...

Semoga panjang umur...murah rezeki...dan berjaya di dalam apa jua bidang yang diceburi...dan sentiasa cekal dan tabah dalam mengharungi hidup bersama...eh...maksud saya di situ bersama keluarga dan yang tersayang...*tersipu sipu...



*untuk impak lebih sweet lagu Selamat Ulang Tahun Sayang by Imran Ajmain akan berkumandang selama sehari...



Note : *sambil belajar masak lomak cili padi...


AAA - L . O . V . E -U

Sunday, October 23, 2011

Off...

S E N T A P n W H A T E V E R . . .


Ok bye...

Note : Sungguh takda mood...


AAA

Friday, October 21, 2011

Poyo ni...

 Hari tu aku kerja pagi...lepas settle buat report semua aku check inbox phone...ada msg masuk...aku tau mesti dia hantar morning msg yang berbunga bunga...burung terbang lah...bunga mekar lah...kucing mengiauw lah...pelangi muncul lah...yup...dia memang drama dan sastera sikit...tapi aku suka...hahaha...tu tak jadi masalah...so aku reply balik msg dia...

Aku : Semalam senyap je...tak msg langsung...sy hantar msg pun tak reply... *buat muka merajuk...

Tak sampai seminit ada msg masuk...

Dia : Tu tak bermakna cintaku tak mekar di jiwa...

-____________________-"

Drama kan dia nie...terus aku ketawa terkekek kekek kat ofis...tak jadi nak merajuk...dan seperti biasa boss kat sebelah jeling je...


Note : Muntah ke korang???hahaha...


AAA

Thursday, October 20, 2011

Meet...


The new member of our family...

S.I.M.B.A

It's Orange but luckily it dont have oren attitute...hahaha...


Note : Finally there's someone at home when you get back from work...hahaha...


AAA

Wednesday, October 19, 2011

Kalau lah...



Hiyakkkkkkkk!!! * sambil buat suara orang Jepun menjerit...
Memang time tu jugak aku bagi sebijik kat kau...dan kau jugak...



Note : Don't live in fairytale...get in the real world then you know how I feel...


AAA


Tuesday, October 18, 2011

Gila kan...

Semalam aku update handphone...semua no yang layak di delete telah di delete...dan gambar gambar serta video bogel dan lucah kurang sopan semua dah delete...tengah belek belek album gambar aku jumpa gambar lama...masa tu aku still kerja Jusco...hahaha...terus aku tergelak sorang sorang...sumpah aku rasa aku paling cute masa tu...* sila muntah hijau... hahaha...korang tak caya??? nak tengok...ni ha gambar tu...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v



Hahaha...kasut pink lagi...siap bunga tanjung sekuntum kat telinga...


Ada lagi satu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

v


Anda mampu??? Hahaha...


Note : Hahaha...sapa je yang pernah pakai costume maskot ni???macam aku sorang je yang gila nak try...hahaha...


AAA

Saturday, October 15, 2011

Tetiba jer...


Hahaha...tetiba semalam kene suprise pulak...walaupun lambat 11 hari...terima kasih Niezam dengan Khai...sumpah aku terperanjat...depan abg abg polis korang jerit kan...memang meriah...hahaha...tahun nie dapat 3 kek birthday...terima kasih korang yang bagi tue...tapi x sempat nak ambil gambar sebab lupa...excited sangat...dah dalam perut baru ingat nak ambil gambar...hahaha...yang ni Niezam paksa ambil gambar...kalau tak memang ambil gambar alas kek tu je...hahaha...

Bulan ni aku akan sibuk sikit lah...akan ada projek suprise dan akan ada projek ' K H A I ' yang akan continue sampai Disember...dan November pulak ade projek ' G O O G L E M A P S '...hehehe...buzy buzy...takpe yang penting aku happy dan tak kacau orang...


Note : Bahagiakah???


AAA

Thursday, October 13, 2011

B A L I earthquake...

Source
Pagi tadi Farhat call bagitau Bali gempa bumi...so aku sampai je tempat kerja terus google tengok news...tapi tak banyak sangat gambar dan berita...sambil baca baca news yang ada hati ni berdoa jugak supaya tak teruk sangat rosaknya...lepas tu tetiba teringat kat orang orang yang kitaorg kenal kat sana...tempat tempat yang memberi kesan mendalam kat diri kitaorang...contohnya KFC Kuta...hehehe...bila tengok gambar semua tak teruk sangat bersyukur sikit...terus main game...hahaha...bukan nak buat kerja kan aku nie...sambil main game tetiba nampak Arif tag gambar kat kitaorang...


Alhamdullilah...Reza supir/kawan kitaorang kat Bali selamat...gigih Arif terus bbm dengan Reza kan...



Hmmm...rindu Bali lah...voley???hahaha...




Note : Sayang jom gi Bali...lalala...




AAA

Wednesday, October 12, 2011

Part S.A.T.U...

Perkara pertama yang perlu dilakukan...


Study subjek...persekitaran dia...dan kawasan perumahan dia...

Miahahaha...*gelak jahat...



Note : Makin dekat nie tarikh...hahaha...tak sabar wei...



AAA

Sunday, October 9, 2011

Learn my lessons...

Some people come in your life as blessings...
Others come in your life as lessons...

I learn a lot from you...
And I hope you learn a lot from me too...
But I have one more thing to say...


Don't trust too much...
Don't love too much...
Don't hope too much...
Because that too much can hurt you so much...

Enjoy your life and congratulation on your c...


Note : It's a sad ending...for a beautiful journey...


AAA

Movie - Three Musketeers...


Wohoooo...lama wei aku tak tengok movie baru keluar...slalu dah nak abis kat panggung baru terhegeh hegeh nak pergi tengok...btw aku tengok cerita ni semalam kat TGV Jusco Tebrau...sentap sikit...sebab TGV tengah renovate...and sistem dia macam hampeh lah...and nak beli tiket macam haram jadah kene beratur...opss...maaf mencarut di situ...dan harga tiket movie baru 3D adalah RM21...mahal cam haram kan...tempat lain RM18 kot...TGV memang cekik darah...patut tengah renovate plus customer tak selesa lagi bagilah murah sikit...ni tak makin mahal pulak...sebab tu aku tak suka tengok wayang kat TGV...mahal...hahaha...nasib baik budak yang jaga house 3D tu comel...hehe...sejuk sikit hati...

Oh sebenarnya nak cerita pasal movie ni...hahaha...melalut lak...movie ni super awesome wei...plus aku tengok 3D haruslah tak senang duduk...scene gaduh gaduh memang best...and aku rasa Logan Lerman tu makin cute pulak...dulu masa dia berlakon Percy Jackson cute tapi sekarang makin cute...hahaha...but seriously pergi lah tengok movie ni...memang berbaloi baloi RM18 tu...eh jap...aku bayar RM21...memang berbaloi baloi lah RM21 tu...hahaha...


Note : Oh lain rasanya tengok wayang sorang sorang... :p


AAA

Friday, October 7, 2011

Movie - Nasi Lemak 2.0...


Dah lama wei aku tak tengok movie...yelah selalu pergi tengok movie dengan member...but lately semua buzy...tau tau bila tanya dah tengok movie nie???dah tengok movie tue???semua jawab dah...sentap jap tapi  takpe...oh maybe I lost the invitation...gituh...whatever...

Ari tue tengok movie nie...lawak gak...byk gelak...and ade lah hidden msg tapi ade gak part macam whatever...ada part yg sarkastik giler...hahaha...oh aku x leh kritik lebih lebih...maklumlah aku takde ilmu dalam bidang perfileman nie...kang Namewee buat video kutuk aku kang naya jer...hahaha...

Oh kat wayang dah abis kot movie nie so korang gie download or tunggu dvd jer...hahaha...


Note : Lepas ni belajar tengok wayang sensorang...hahaha...


AAA

Mood datang balik...


Semalam kuar makan dengan member kat Pasar Borong Pandan...mula mula cuak jugak sebab diaorg cakap dah ready tepung...soya tapai bagai nak baling kat aku...hahaha...walaupun birthday dah lepas tapi diaorg cakap sepanjang bulan Oktober boleh celebrate...hampeh...lepas makan kitaorg pusing pusing jap then balik sebab hari nie keje pagi...masa nak kuar kete diaorg hulur hadiah...huhu...trus segan aku...muka pon blushing walau hakikatnye kesan sunburn kat Bali ari tue tak ilang lagi...hahaha...
Naik umah bukak hadiah trus x leh berenti senyum...hahaha...dapat novel Lagenda Budak Setan...hahaha...dan plan nak tido kol 12.30 dilanjutkan kepada pukul 3 pagi...hahaha...I'm a freak when it comes to book...sanggup tak tido sebab tak boleh nak berenti baca...thanks korang...after semua benda bodoh yang jadi last week...I really need something yang boleh distract me...and thanks again to Fahat...sebab gila and lawak and lupa wish birthday aku...sekian...


So ari nie gaji...balik keje kang nak singgah bookshop nak tgk buku yang 2 2 nie ada tak...huhu...kalo ada nak borong terus...or ada sesapa nak belikan???hahaha...



Note : X suke suprised eh???Lalala...


AAA

Tuesday, October 4, 2011

Yes...

October already been so mean to me...thank you so much...
Won't be around for a week or two...


Note : Susah nak puaskan hati semua orang...baik kite puaskan hati sendiri...


AAA

Saturday, October 1, 2011

Overjoy October's Babies...


Have fun korang...ramai yang lahir bulan nie...so may Allah bless u and semoga panjang umur dan murah rezeki...



AAA

Hello October...





September been very nice to me...a few great thing happened and I hope that October will be the same...


AAA