POWr Instagram Feed

Friday, July 31, 2009

tHe pRoposal...



baru je tgk wit arif...kandryxx...shahrul and opai...best lah jugak...hehe...ade part yang klaka and sweet...and rase macam nak kahwin je lepas tgk movie nie...hehe...so uols ape lagi...pergilah tgk...best occay...

nie entry malas...hehe...

Monday, July 27, 2009

pErgi...


aL fatihah...tO yAsmin aHmad...sEmoga rOhnya dIcucuri rAhmat...

Wednesday, July 22, 2009

aPm...vOlvo aNd kFc...


aNugerah pLanet mUzik...


vOlvo...


kFc...

oh well...ape persamaan antara ketiga tiga benda itu??? kesemuanya adalah memori indah...or should bUlan say sepatutnye indah???huhu...biar bUlan ceritakan...

pada hari sabtu yang laluuu...uuu...uuu(dengan nada org bersyair) bUlan dan kAndryxx...menonton aPm bersama...sepatutnya sAleha cAsandra pun ade tapi tugas menghalang segalanya...macam orang bodoh je kan...ok...back to bUlan style...

ahak...since parent kAndryxx xde kat umah...bUlan and kAndryxx pun buat plan nak tgk aPm sesame...tapi sebab aPm tue bosan nak mampus...kiteorg decided to watch cite lain...macam macam cite kiteorg tgk...huhu...then tetiba kiteorg lapar...so apelagi...kiteorg pun cari risalah iklan pizza tapi sayangnye...dah kol 11 lebih...so kiteorg pun nak gie makan kat luar jer...tapi disebabkan bUlan dan kAndryxx agak comot dan bUlan x drive...kiteorg buat keputusan untuk makan di sekitar area umah kAndryxx sajork...so antara banyak banyak kete kat umah kAndryxx...die yakin yang die boleh bawak volvo keramat itu...so kiteorg pun naiklah volvo itu mencari makan...fyi...kAndryxx punye skill driving dah semakin baik...walaupun ade ketikanye seperti terkenang kembali scene di depan pLaza hOtel beberapa tahun lalu...huhu...ok ok...di sebabkan kesemua kawan kawan bUlan ade masalah nak pilih tempat makan...kiteorg pun pusing pusing area jOhor jAya tue sampailah terkeluar ke tAman mOlek...tetiba kiteorg rase nak makan kFc...yes...kFc walaupun jam dah dekat pukul 1 pagi...tapi ade kiteorg kesah???cak cak cak cak cak cak cak...so dari tAman mOlek trus menuju ke bandar...gile kan walaupun kedua keduanye amat comot...tetiba kAndryxx rase die kene isi minyak kete dulu or kiteorg kene tolak kete nanti...so kiteorg pun singgah sHell kat depan mAjidee...ahak...kat sini ade kejadian menarik gile babi sampai x leh nak diceritakan lah...tapi one thing...bUlan belajar benda baru...huhu...kAndryxx pon...so kiteorg pun mencari kFc...dan kiteorg jumpa kFc...yes di sKudai...gigih x???gigih kan...sampai kat sane kiteorg nak makan cHickeroni tapi nan ado...geram x jalan jauh jauh tapi xde...arhhh...tension...so lepas makan snack plate kol 2 pagi kiteorg pun balik umah...huhu...

so itu die semalam bUlan bersama kAndryxx di aPm...vOlvo dan kFc...

Saturday, July 18, 2009

hArry pOtter aNd tHe hAlf bLood pRince...

nIe pOster pRomo dIe...


nIe lAk pOster yAng kUar kAt cInema...


aNtara sCene dAlam mOvie...


sEbelum gAme qUiddicth...

rOn mEmbawa kEmenangan kEpada gRiffindor...

yu hu..........( yu hu...yu hu...yu hu...bergema gema...)

amacam korang semua???ade happy???nan ado???xpe xpe...biar bUlan tambah lagi...huhu...
btw sape dah tgk movie nie angkat tangan...ok korang semua...terimalah review dari pandangan bUlan yer...

movie nie as korang semua tau adalah sequel yang ke 6 bagi 7 filem hArry pOtter...pada bUlan selepas agak lama menunggu movie nie agak mengecewakan...dah le action x banyak...magic pun ala kadar jer...cume yang ade love action jer...huhu...and dUmbledore mati korang...macam tue aje...xde gaduh gaduh sampai hancur bangunan...huhu...sedih kan...

tapi as kipas susuh mati hArry pOtter bUlan tetap suka movie nie...huhu...cuma bosan skit jer...

so untuk rating kali nie bUlan bagi bUlan penuh sajork...

and lagi 1 nak pesan...movie nie lame ye...dalam 3 jam gituh so jangan gatal beli large vanilla coke...beli yang small jah...kalo x org tgh feeling feeling sedih dengar ade orang tanye...
'uols xnak gie toilet ke???'...
matilah nak terkucilkan sebab lame sangat...

till then korang...

Tuesday, July 14, 2009

hAunting mE...

ok ok ok...duduk elok elok dulu...ketepikan air yang ade sebelah pc tue...coz bUlan is about to make a review...on a ghost movie...huuuuuuuuu( bunyi hantu)...


as korang semua know...tHailand is very good at making a ghost story...hantu die semua nampak real...and sangat scary...kalo tengok kat cinema midnite...matilah sampai pagi lepak mC d sebab takut nak balik kan...kan...kan...

ok ok ok...selain tHailand hebat buat cite hantu...mereka juga hebat buat movie klaka...so ari nie bUlan nak review cite antu klaka dan menakutkan...huuuuuuuuuuuuuu( bunyi hantu)...

actually cite nie pernah kuar kat aStro kIrana tapi dah lama dah...bUlan tgk cite nie pun kat dvd uols...huhu...matilah lepas nie serang kedai dvd kan...btw tok sesapa yg dok luar jb...dvd kat jb rm4 jah...mur mur kan...

hAunting mE...

pOster yAng gErun...

pOster yAng mEnggerunkan...

pOster yAng pAling mEnggerunkan...


ketiga tiga poster itu untuk movie yang same yer...scary x???ke dah start ketawa???hurm...

cite die pasal sekumpulan mummy chicken berniaga kat boys hostel...then ade budak pompuan mati kene rogol kat situ...then die jadi hantu nak balas dendam...tapi ade lagi satu hantu...die mati sebab terjatuh dalam toilet...and die bukan pompuan tapi selalu perasan die pompuan...so dua hantu nie lah yang buat hostel tue kecoh...kalo korang tgk poster yang atas sekali...yang pompuan scary tgh tgh tue hantu yg pompuan kene rogol itu...yang belakang die hantu yang gile scary tapi klaka k...die gemuk and klaka gile...

macam macam cara mummy chicken tue buat tok halau hantu tue tapi x berjaya...and hantu yg gemuk itu selalu kacau semua orang kat situ...ade part yang klaka...hantu tue lari lari kejar mummy chicken reramai tapi last last die yang semput k...serious klaka...

and untuk mengetahui ape terjadi kepada hantu hantu dan mummy chicken itu...dapatkan dvd hAunting mE di kedai kedai dvd berhampiran anda...or download je kat mane mane...huhu...


huuuuuuuuuuuuu(bunyi hantu)...

Friday, July 10, 2009

tag???

bosan bosan buat tag...dari hzd...

First, add "I'm a/am" on your title, then add the rest of the answers on as you do the questions.
Tag 10 people
tag the person who tagged you:

What color/kind of socks are you wearing?
[ ] Red = loud
[ ] Green = stupid
[x] None = freaky
[ ] Fuzzy = gorgeous
[ ] Yellow = innocent
[ ] Purple = a little too happy
[ ] Black = emo
[ ] Stripes = funny
[ ] Gray = skanky
[ ] Pink = preppy
[ ] Light blue = sweaty
[ ] Other = hot
[ ] White = sexy


What kind of pants are you wearing?
[ ]Shorts = cutie
[ ]Skirt/skort = skank
[ ]Corduroy = faggot homosexual
[ ]Tight jeans = scene kid
[ ]Ripped jeans = emo
[ ]Cammo = cage fighter
[ ]Jeans = prep
[ ]Pajamas = pimp
[ ]Cargo = clown
[ ]Sweats = athlete
[ ]Boxers = brat
[ ]Booty shorts = female
[ ]Capris = Gangster
[ ]Nothing = hoe
[ ]Dickies = weirdo
[ ]Bikini bottoms = tiki girl
[x]Other = sex addict


What is your natural hair color?
[ ]Auburn = that every one wants to make out with
[ ]Blonde = with a broken heart
[X]Black = with a sexy smile
[ ]Dark brown = with a hot boyfriend/girlfriend
[ ]Red = that likes to have fun
[ ]Brown = who loves to be different
[ ]Dirty blonde= with a nice ass
[ ]Bald = with herpes


Pick the month you were born on:
[ ]1 = who ate
[ ]2 = who needed
[ ]3 = who killed
[ ]4 = who shot
[ ]5 = who punched
[ ]6 = who smoked with
[ ]7 = who banged
[ ]8 = who ran shirtless with
[ ]9 = who got stabbed horribly by
[x]10 = who cuddled with
[ ]11 = who slept with
[ ]12 = who ran naked with

Pick the day you were born on:
[ ]01 = the kool-aid man
[ ]02 = a dog
[ x]03 = a shoe
[ ]04 = a toothbrush
[ ]05 = Santa Claus
[ ]06 = The Trojan man
[ ]07 = Barney the dinosaur
[ ]08 = a prostitute
[ ]09 = a porn star
[ ]10 = a bag of weed
[ ]11 = my lover
[ ]12 = a glass of milk
[ ]13 = a horse
[ ]14 = a lesbian
[ ]15 = a stripper
[ ]16 = a pickle
[ ]17 = a jew
[ ]18 = a homo
[ ]19 = an orange
[ ]20 = my mom
[ ]21 = a homeless guy
[ ]22 = a whore
[ ]23 = my crush
[ ]24 = an easter egg
[ ]25 = a jar of honey
[ ]26 = a condom
[ ]27 = a bowl of cereal
[ ]28 = a french fry
[ ]29 = your dealer
[ ]30 = Paris Hilton
[ ]31 = your grandma


Pick the color of the shirt you are wearing?
[ ]White = because I love marijuana
[ ]Black = because I'm sexy as hell
[ ]Pink = Because the lil people told me to
[ ]Blue = because I have AMAZING boobs
[ ]Red =
[ ]Polka Dots = because I hate my life
[ ]Purple = because I'm gay
[ ]Gray = because I got dared
[ ]Other = because that's how I roll
[ ]Green = because I'm good in bed
[ ]Orange = because I smoke crack
[ ]Turquoise = because I have a noodle in my nose
[x]Brown = because I had to
[ ]Shirtless = because I've got abs

so after buat semua itu bulan nye adalah...

' I'm a freaky sex addict with a sexy smile who cuddled with a shoe because i had to... '

selebet kan...kan betul sexy smile jer...yg lain tak tau...

and bulan kene tag 10 org...hurm nie yg malas nie...
ok sape nak tag nie amek je k dari blog bulan...huhu...

Sunday, July 5, 2009

Serasi Ke X Serasi???

dAlam rAmai rAmai aDe 1 jE yAng x sEsuai...

korang mesti ade click kan...or group of bestfren...pernah x korang rase yang korang x fit in that group...or rase korang lah paling loser kat group tue...or korang lah paling x cantik kat group tue...so ape yang korang buat xde orang perasan...or korang tgh sedih ke xde orang perasan...korang je yang perasan orang lain sedih or orang lain ade masalah...pernah x korang rase macam tue???or bile keluar jalan ramai ramai orang lain tgk macam korang x layak belong to ur group...pernah x???hurm...x tau nak cakap macam mane kan...setiap orang ade masalah sendiri...and bile orang dah cakap ade masalah or x free ke...or xde mase ke...buzy ke...faham jelah...x perlu nak pakse pakse...kan...ade certain orang suke kite kongsi cerita tapi die nye cerita die x nak kongsi...pernah x korang rase korang nak share sumthing good with ur fren tapi korang regret lak lepas tue...hahaha...dah le tension dgn pc nie pastu cite pasal benda nie lak kan...dah le...nak balik...


till then...

CC Nie Bodoh...

Ahak...actually bulan gigih dtg cc pagi pagi buta nie sbb nak update blog on wedding...tapi cc nie nye pc xleh nak trace bulan nye pendrive k...macam kimak...opsss...xpe bulan buat summary nanti esok esok bile bulan free bulan update k...sbb esok bulan x free...or isnin or selasa or rabu kkk...

tadi on 4.7.09 one of my fren Aniza Sarani kawin dgn tunang die Roy kat felda Lok Heng...so bulan wit najib...hazwan and badrul gie le bertolak dari jb kol 8...kiteorg singgah felda Waha nak singgah umah Linda Topo and jumpe anak angkat kiteorg...Adrianna Nafisah...dah setahun lebih dah die...comel nak mampus...tapi serious x larat jage budak kecik...x terkejar...huhu...then lepas sarapan lontong yg lazat kat umah Linda kiteorg pun gie umah orang kawin...lepas makan...amek pic...ngumpat and amek berkat kiteorg pun blah sebab ade plan lain...lepas anta Linda Topo and Arianna balik kiteorg pun menuju ke Desaru and Batu Layar...gigih x gie 2 pantai trus...mula mula ingat nak gie Tanjung Balau sekali tapi sebab kene kejar dgn kera trus cancel...dan puas cuci mata kat pantai balik jb then gie pasar borong makan satay...then gie Jusco Bukit Indah and round Danga Bay and bandar jb...kol 11 malam sampai umah...mandi jap main game jap trus gie cc tapi cc nie macam hanjeng...

sekian summary bulan...

Friday, July 3, 2009

The Last House On The Left...

kalo orang baik jadik jahat lagi jahat dari orang jahat jadi jahat...jahat kan...
so semua org yang sukakan kekejaman dan suka melihat orang jahat diseksa dengan kejam tgk lah movie nie...

huuuuuuuuuuuuuu(bunyi angin bertiup dengan seram)

hah...takut tak intro tue???mesti tak kan...huhu...dah lah...gie je tgk movie tue...i suke part tangan orang jahat tue kene kisar dalam sinki...huhu...

rating ala kadar je...sebab violent sangat...

Wednesday, July 1, 2009

No Caption...

Cheongsam Or Korean Dress???

last couple week one of bulan's fren kawin larik kat utara tanahair...and die x bagi tau bulan and fren pun...so kiteorg siasat and jumpe pic kawin die...rupenye die kawin kat thailand occay...patutlah bulan tgk jari die xde inai...rupenye pakai kuku emas...

pic 'sAlleh'a Casandra dEngan mAk dIe...nAk jUgak pAkai bAju tHai kan...

nIe vErsi mOden mAse mAjlis kAt hOtel...tEtap kAn bUat kAt hOtel sEgala x jEmput kIteorg...kEji kAn...

kaedahnya dia nak ikut jejak langkah kawan bulan yg sorang nie...die kawin lari kat myanmar ikut laki die...tapi salleha suke le skit sebab baju thai kan chantek skit dari baju myanmar...so kawan bulan yg kawin kat myanmar pun sentap sebab baju kawin die x chantek...

nIe pIc aDriana yG bUlan jUmpa dAlam mAg mYanmar...tEtap kAn nAk mAsuk mAg...


nIe lAk bAju aKad nIkah...x cHantek kAn...

nak dijadikan cerita dieorg kuar hangout together...bulan x ikut sebab ade hal lain...so dieorg cite le pasal dress kawin dieorg...tetiba mereka sentap sbb teringat kalau bulan kawin mestilah bulan pakai choengsam sbb shuben bulan chinese...tetiba kuar statement antara mereka

"bulan pakai cheongsam???"

kejam x???dieorg jelous sebenarnya tgk design design wedding dress bulan...tue yg x puas ati tue...

nIe cHeongsam mAse tEa cEremony...

nIe cHeongsam mAse rEception kAt hOtel...

nIe lAk cHeongsam dRess uNtuk cOcktail pArty...

yAng mAcam pAris pAkai nIe uNtuk mAlam pErtama...gRand tAk???

sebab dieorg sangat sentap dengan bulan maka mereka berkata yang bulan x cantik pakai cheongsam...hanya layak pakai baju korea je sebab besar...nanti xdelah masalah sendat dan melekat...keji sangat kan...yang dieorg x tau...bulan dah prepare dah baju korea jugak sebab kiteorg nak buat 3 majlis...1 majlis melayu jawa...1 majlis chinese...and 1 majlis korea...huhu...

bAju wEdding kOrea lEbih kUrang mAcam nIe...

nIe bAju dAyang dAyang gItu...

bRidesmaid pUn kEne pAkai sEdondon kAn...bAru mEriah...

yAng nIe bUlan nAk pAkai mAse mAjlis kAt hOtel...mAkan aTi sEmua kAn...

tEtap kAn mAwi n iKin pUn nAk jUgak...

tapi ayat yang paling keji bulan dengar...si aDrianna kate kalo bulan x sempat nak amek pic nak letak kat wedding card...pakai je pic maskot tayar michelin...keji giler kan...

tEtap aLa aLa mAya kArin sElamatkan Alam sEkitar kAn...

yang penting bulan paling grand k...huhu...

paipo...nonononononono...HAK!!!

Ice Age 3...

nIe pOster yAng gEmpak...

last nie bulan and arnab arnab bulan gie tgk movie nie...kiteorg tgk midnite and seriously best nak mampus...klaka tahap gaban berlakon dalam kartoon shin chan...klaka die macam tgk kandryxx berdiri je...klaka giler...sesapa dah tgk yang first and second mesti tau movie nie klaka giler babas kan...yg third nie macam klaka berganda ganda...huhu...tgk yer...jgn tak tgk...

mAnny gOing tO bE dAddy...hUhu...

eLlie oF cOz jAdik mUmmy...

dIego???hUhu...sEmput kAh???hUhu...

nIe kLaka...sId pUn jAdik mUmmy oCcay...

cRash n eDdie jUmpa dIeorg nYe mAster...yG bOdoh n gIler...

sCrat...hUhu...x lEh nAk cIte...dAmn fUnny...tGk sCrat jEr iNgat kAndryxx...hUhu...

sEmua mAkan aTi dEngan sCratte...fAke eYe lAshes k...mEgan fOx pUn kAlah k...


so apelagi...huhuhu...pergi tgk...and perlu ke bulan bagi rating kat movie nie???x perlu coz terlalu best sampai xde galaksi yang boleh disamakan dengan movie nie...huhu...

paipo...nononononono...HAK!!!