POWr Instagram Feed

Friday, July 27, 2012

Bersabarlah sayang...

Kepada semua yang memahami situasi yang berlaku...


-I felt like I was always an option-
You are the best and only option that we have...takde pilihan lain so tue bukan point nya...cuma sometimes time kau call tu kurang sesuai...and aku memang jarang call orang kan...aku lebih suka sms kalau kau perasan...gaji aku tak besar mana nak topup slalu...aku call kalo penting...betul tak???

-that night was really awkward-
now you tell me apa itu awkward...you know how it feel bila kau berdiri depan aku tapi tak bercakap...password wifi pun kau minta si loofa tue...padahal aku punya wifi tue...aku rasa macam nak tampar je muka kau tue tau tak...dengan loofa loofa tue skali...and aku tak panggil kau diva pon...sebab kau beyond diva...haha...

 -I shared like almost everything, every single detail..but sometimes you guys don't-
i know right...sometimes to many details...but as you know...aku memang perahsia tentang diri aku kan...sebab aku rasa hidup aku tak menarik mana pun kalau nak cerita...but i do tell on big thing or hot gossip kan...mesti kau merajuk sebab aku tak cite pasal job offer kat KL tu kan...aku dah cerita dulu tapi kau tak ingat...and aku tak accept pon kerja kat KL tue...sebab aku rasa aku tak sesuai duduk kat KL tu...aku kan anti sosial sikit...lagipun kalau aku duduk KL mesti aku stress dgn kerja...jalan jam...kawan kawan asyik ajak lepak...lepas tue merajuk...lepas tue hantar email bahasa english pukul 1 pagi...kan...pasal Samui tue aku tau kau dah tau...so aku diam je lah...sebab nanti kau feeling feeling merajuk sebab aku tak ajak...mcm Sabah...kau cakap je kau tak kisah...tapi kau tetap lazer tak ajak kau berulang kali...sebab tue aku diam jer...wek...

-sometimes i do feel that you look down on me-
kau balik sini aku nak sepak muka kau...celah mana???celah mana orang pandang kau rendah...celah mana!!! *f sharp frekuensi anjing...like seriously...aku rasa kau paling berjaya dalam bidang kau...i know and i do believe...in future people will talk about you...your creative design...you will be in magazine...paper...in good way lah of course..kalau ruangan gossip tue si loofa tue...kantoi bercinta dengan superstar gamaknya...

-i might got emotional-
you are emotional beyond all reason...

oleh itu di bulan baik ini...aku pun nak mintak maaf kat kau on everything...tak tau nak mintak maaf part mana so kira semua lah sekali gus...mana yang salah tue kau maafkan lah aku...aku seorang insan yang lemah lagi tak berdaya...kau terima lah lagu ini...hayati lirik liriknya...




- aidil asyraf azman -

Monday, July 23, 2012

Akan di update...later...


Aku gi jenjalan kat sini...


Pastu gi umah orang kahwin...


Pastu tengok orang buat lawak...


 Pastu tengok orang main music and joget joget...sambil makan kopok lekor...



Excited tak???hahaha...


*Ni bulan puasa tau...tak baik complaint macam2...

Sunday, July 22, 2012

Dekat tapi jauh...jauh memang sah jauh...

Tau tak maksud ayat tu???tau tak???hurm...tah lah...bulan puasa ni tak baik complaint banyak banyak...kene bersyukur banyak tau tak...

*kita ni nak mengadu domba tetiba perangai dia berubah...kita mengadu kat dinding je lah...

**lain pulak layout blogger ni...banyak yang berubah...hahaha...tu lah sapa suruh hilang ingatan kan...hahaha...

Saturday, July 21, 2012

Eh puasa...

Salam korang...

I'm back!!!

*padahal lama tak update sebab lupa tetiba kepala terhantuk dinding semua password hilang...hampeh kan...

Oh btw...Selamat berpuasa...

* ok command nak buat tulisan gerak gerak tu semua dah lupa...hahaha...



So korang...hmmm...hmmm...hmmm...ok takde idea...sekian...