POWr Instagram Feed

Saturday, September 26, 2009

sEkitar sYawal...

1 sYawal...dAhlah bAngun lAmbat...lEpas sIap tRus aMek cAmera n tRipod bUat pHotoshot...4 oRg jE kAt uMah pAgi rAya...pIc mAkanan sEgan nAk lEtak...hUhu...mAsak aLa kAdar jE pAgi rAya...nAsi bUkhari...aYam mAsak mErah...dAging mAlbi bLack pEpper...aLa kAdar jE kan...

pOsing sAntai...pIc fRom mS nOn...lEpas aMek pIc tRus gIe kUbur...pTg pUn rAmai oRang...pAstu tRus gIe mAjidee...pIc kAt mAjidee nAnti uPload...iKut rAjin eH...

gO cLassic wIth nOn...pIc fRom mS nOn...

kAt kUbur pUn nAk aMek pIc kAn...x tAhan aDik aKu yG sOrang nIe...

rAya kEdua dOk uMah jE...bEgitu jUga rAya kEtiga dAn kEempat...bOleh gItu...tGk dVd sAmpai tV pUn nAk mEletop...nAnti i bUat rEview mOvie lAk k...

oPen hOuse uMah iMan...rAya kE 5...mERiah pOm pOm...

tEtap kAndryxx tIng tOng...

sElamat hAri rAya sEmua...

Thursday, September 17, 2009

sAlam AIDILfitri...

sAlam AIDILfitri sEmua...mAaf zAhir dAn bAtin...

Sunday, September 6, 2009

rEst iN pIeces...

rEst iN pIeces...sCary mAry tHe cHerry bErry...

for those yg dah tgk final destination 1...2...3...mesti nak tgk yg 4 punye kan...ape yang i mampu katekan...pergilah tgk...plot and jalan cerita masih same...lame...tapi yg movie kali nie ade sikit gempak arr...that boy yg hot tue...yg dapat petanda tue bukan sekali die dapat...tapi byk kali...huhu...
cite die macam nie...1 group fren nie gie tgk car race then tetiba laki tue dapat petanda yg dieorg akan mati kat situ...so dieorg pun larik kuar dari stadium tue...tapi bila ajal dah sampai kan...korang larilah kemane pun tetap akan mati...first yg mati agak scary...dah penat lari tetiba mati gak kat situ...baik tak yah lari...huhu...lepas tue byk arr yg terselamat tue mati...and ade part yg best coz kite sangka ade pompuan tue akan mati sebab gunting n kipas tapi x rupenye...huhu...so kematian mengejar mereka tanpa henti...ape jadi last last kene lah korang tgk sendiri...

kAlo jAdik mAcam nIe hArus fObia nAk nAik eScalator lAgi...aNd mAse nIe pOmpuan tUe mAti sCary sGt...oPsss...pOmpuan tUe x mAti lAh...aCah jEr...

nIe pAdah tGk mOvie x aJak bEstfren...hUhu...sCary x???

sesapa x thn tgk darah x yah tgk kat cinema...tgk kat umah je bile dvd dah kuar nanti...senang korang nak larik pergi toilet...huhu...pape pon enjoy the movie...

rating for this movie is bulan mengambang...