POWr Instagram Feed

Tuesday, July 19, 2016

Cuti Raya 2016...


Hello korang...mostly ramai tau yang kerja aku akan super busy during bulan puasa sampai takde masa nak shopping raya...actually sampai takde masa nak buat pape pun untuk diri sendiri...sebab tu aku single di bulan puasa supaya yang tersayang tak sentap sebab aku busy dengan kerja...hahaha...

Alhamdullilah bisnes ok tahun ni...lepas target company so dapat lah pergi buat company trip bulan 10 nanti...hahaha...and since aku super busy bulan puasa...hari raya kedua je aku angkut semua adik beradik aku dgn bapak aku pergi Indonesia...hahaha...first time family trip oversea yang semua ada...minus arwah mak aku lah kan...huhu...overall ok cuma wallet aku je tak ok sangat...hahaha...

So ade sesiapa buat open house tak???nak datang ni...hahaha...and siapa yang umur bawah 25 nak claim duit raya datang salam cium tangan meh...hahaha...


Till then...raya oiii raya...


Sunday, July 17, 2016

Selamat Hari Raya!!!


Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir Batin...
Ampunkan aku sebab tak update sebulan...hahaha...


Till then...nak duit raya please...