POWr Instagram Feed

Monday, January 6, 2014

Rindu korang




Lol sendu sungguh tajuk entry ni...but seriously rindu nak menyemak komen komen kat blog korang...nak duduk lama lama depan pc stalk blog orang...hahaha...hopefully tahun ni boleh kenal ramai orang lagi and boleh keluar lepak beramai ramai...tapi paling dirindu cikgu ku itu...ahaks...dah lah blog takleh komen...camne nak tanya beli tie kat mana...hahaha...en zamri bigfatlife kalau terbaca sila buzz saya yer...fb page pun mcm dah xde je...hehe...ok korang...happy new year...haha...

Wednesday, January 1, 2014

1.1.2014



Urusan hari ini dimulakan dengan pergi serang bank sebab atm reject kad aku tapi duit dalam accout dia tolak...apakah???kalau sikit takpe tapi banyak kot...dah lah dalam account tu ala ala nak ada jer...hahaha...akak counter cakap petang nanti check balik duit mesti dah masuk...kalau tak masuk esok datang lagi...memang kerja aku datang bank je kan kak???hahaha...anyways Happy New Year korang...semoga 2014 menjadi yang terbaik dari tahun tahun yang dulu...

-aidil asyraf azman-