Saturday, July 8, 2017

Which zone???


It's been quite some time aku cite pasal love life sebab aku single for the moment...hahaha...sadis...the reason aku single is sebab satu aku busy nak mati...blog pon mati almost setahun hahaha...sebab dua aku tunggu orang...hahaha...

Ada dua orang yang aku tunggu...sorang budak ni duduk utara...kenal kat ig...lepas tu kitaorg rapat...so we plan to meet up lepas raya...tapi lepas raya dia senyap...msg tak reply...call tak angkat...so aku assume dia tak berminat...so aku move on...tapi masih stalk dia selalu...hahaha...btw semua ni berlaku last year...so this year masa bulan puasa dia msg balik...ucap selamat berpuasa...and kiteorg rapat balik...and tiba tiba dia confess something...dia minta maaf and cakap dia in relationship...I heart broken u know...hahaha...terdiam jap aku...tapi takpe since i'm so mature so aku cakap it's ok kita jadi kawan lah...tapi dia nak aku jadi abang dia...hahaha...so now aku ada adik kat utara...lol...

Lagi sorang ni budak JB jugak cuma dia keje kat KL...selalu aku sakat dekat ig je...dia pun selalu sibuk kat ig aku...aku tau dia memang suka kat aku tapi aku lak masih berbelah bagi...sebab dia nampak macam main main dan dia cakap JB KL jauh...syaiton sangat...hahaha...so ada satu point ni aku mcm readylah nak say yes...aku tanya direct jap lg dia cakap dia in relationship....hahaha...vavi sangat...pastu dia cakap ala kita stay as kawan lah...lagi best...hahaha...ketahian apakah itu...

So now aku single and free...so lepas raya mari travel...hahaha...penat keje 40 hari non stop kan...


Till then...entry ni macam apa je...hahaha...

2 comments:

Penjihad Nafsu said...

Harapan palsu is everywhere. Hahaha. U deserve better than org2 camtu kut. Anyway, keep on blogging 😉

Kamen Shinobi said...

Boleh pulak camtu yer...ada backup..ekekeke. Tapi kesudahannya..takpe, I feel you..been there, done that and it sucks!