Sunday, September 6, 2009

rEst iN pIeces...

rEst iN pIeces...sCary mAry tHe cHerry bErry...

for those yg dah tgk final destination 1...2...3...mesti nak tgk yg 4 punye kan...ape yang i mampu katekan...pergilah tgk...plot and jalan cerita masih same...lame...tapi yg movie kali nie ade sikit gempak arr...that boy yg hot tue...yg dapat petanda tue bukan sekali die dapat...tapi byk kali...huhu...
cite die macam nie...1 group fren nie gie tgk car race then tetiba laki tue dapat petanda yg dieorg akan mati kat situ...so dieorg pun larik kuar dari stadium tue...tapi bila ajal dah sampai kan...korang larilah kemane pun tetap akan mati...first yg mati agak scary...dah penat lari tetiba mati gak kat situ...baik tak yah lari...huhu...lepas tue byk arr yg terselamat tue mati...and ade part yg best coz kite sangka ade pompuan tue akan mati sebab gunting n kipas tapi x rupenye...huhu...so kematian mengejar mereka tanpa henti...ape jadi last last kene lah korang tgk sendiri...

kAlo jAdik mAcam nIe hArus fObia nAk nAik eScalator lAgi...aNd mAse nIe pOmpuan tUe mAti sCary sGt...oPsss...pOmpuan tUe x mAti lAh...aCah jEr...

nIe pAdah tGk mOvie x aJak bEstfren...hUhu...sCary x???

sesapa x thn tgk darah x yah tgk kat cinema...tgk kat umah je bile dvd dah kuar nanti...senang korang nak larik pergi toilet...huhu...pape pon enjoy the movie...

rating for this movie is bulan mengambang...

4 comments:

opai said...

aidil jahat!!!!
tgk movie bukan nak ajak!!!!!!
siot kan!!!!

crescent said...

huhu...i memang tunggu u fly trus i tgk movie...larikkk...

Iman said...

haha,
u tau x,
i punye nk tgk cite ni,
pegi the curve, dh full.
pegi GSC OU, dh tutup,
then g ke old wing, TGV, dh tutup,
tp berkat usaha,
dpt tgk kat pavi, free!! 3D lak tu!!!
hehe best giler 3D nyer

crescent said...

haha...usaha tangga kemajuan...best kan...