Saturday, November 7, 2009

oH dIor...jUst wAtched...


pAnas...i jUst lOve tHis mOvie...tOtally...

dah lame x update pasal movie kan...huhu...so skang i nak update pasal latest movie yg i tgk...cite die simple tapi fun...nak nak ade fazura...i just love her...hahaha...ok now bout the movie k...

cite die pasal bella (maya karin) mmg dari kecik dah bercita cita nak kawin org kaya...intan (fazura) pun x kurangnye...so bile dah bbesar dieorang dok satu umah...and bella kecewa sebab die masuk rancangan ' sape nak kawin jutawan ' tapi die kalah...so fazura pun ajak die pergi cruise sbb bf fazura x dpt ikut sbb kene pergi thailand tgk bini die koma sbb buat plastik surgery...huhu...
so atas kapal tue macam macam jadi...time tue arr intan jumpa aoron aziz...bella jumpa eizlan yusof and shahredza minhat or gigi besi...huhu...so x kan i nak cite penuh kan...nanti harus i dapat makian dari jauh...huhu...
dalam byk byk part tue i paling suke part rafidah 3r tue...die jadi staff kat spa dlm kapal tue...tapi pr die macam hanjeng...klaka gile...dialog die lebih kurang macam nie...

fazura: i nak buat reservation utk 2 org dlm lagi 1 jam...
rafidah: nama???( sambil buat manicure kuku)...
fazura: datuk salleh aminuddin ( dengan bangga) oh datuk request minyak cengkih...
rafidah: CENGKIH MENGKIH...X ADA...(sambil buat muke kekwat)

hahaha...ade lagi ayat die yg power tapi kenalah korang tgk sendiri...hahaha...
and filem nie dah cetuskan fenomena tersendiri...x caya gie kat fb...ade je omg...omp...omc...dan macam macam...ape lagi...pergilah berlari ke panggung berdekatan...

owh my gucci...huhu...

rate for this movie...
bulan bintang serta semua ikan di lautan...huhu...pergi tgk...

2 comments:

Dan Humphrey said...

hurmmm...i pon teringin nak tgk movie ni.cume for this being semua husband2 org tuh bz..lom jumpe mangsa nye lagi, org yg akan pi tgk movie ni dgn i.hahaha

crescent said...

tue arr...hahaha...i love ur blog lah...yg email tue...hahaha...gie arr tgk...kalo xde org teman ajak je i...huhuhu...