Friday, July 27, 2012

Bersabarlah sayang...

Kepada semua yang memahami situasi yang berlaku...


-I felt like I was always an option-
You are the best and only option that we have...takde pilihan lain so tue bukan point nya...cuma sometimes time kau call tu kurang sesuai...and aku memang jarang call orang kan...aku lebih suka sms kalau kau perasan...gaji aku tak besar mana nak topup slalu...aku call kalo penting...betul tak???

-that night was really awkward-
now you tell me apa itu awkward...you know how it feel bila kau berdiri depan aku tapi tak bercakap...password wifi pun kau minta si loofa tue...padahal aku punya wifi tue...aku rasa macam nak tampar je muka kau tue tau tak...dengan loofa loofa tue skali...and aku tak panggil kau diva pon...sebab kau beyond diva...haha...

 -I shared like almost everything, every single detail..but sometimes you guys don't-
i know right...sometimes to many details...but as you know...aku memang perahsia tentang diri aku kan...sebab aku rasa hidup aku tak menarik mana pun kalau nak cerita...but i do tell on big thing or hot gossip kan...mesti kau merajuk sebab aku tak cite pasal job offer kat KL tu kan...aku dah cerita dulu tapi kau tak ingat...and aku tak accept pon kerja kat KL tue...sebab aku rasa aku tak sesuai duduk kat KL tu...aku kan anti sosial sikit...lagipun kalau aku duduk KL mesti aku stress dgn kerja...jalan jam...kawan kawan asyik ajak lepak...lepas tue merajuk...lepas tue hantar email bahasa english pukul 1 pagi...kan...pasal Samui tue aku tau kau dah tau...so aku diam je lah...sebab nanti kau feeling feeling merajuk sebab aku tak ajak...mcm Sabah...kau cakap je kau tak kisah...tapi kau tetap lazer tak ajak kau berulang kali...sebab tue aku diam jer...wek...

-sometimes i do feel that you look down on me-
kau balik sini aku nak sepak muka kau...celah mana???celah mana orang pandang kau rendah...celah mana!!! *f sharp frekuensi anjing...like seriously...aku rasa kau paling berjaya dalam bidang kau...i know and i do believe...in future people will talk about you...your creative design...you will be in magazine...paper...in good way lah of course..kalau ruangan gossip tue si loofa tue...kantoi bercinta dengan superstar gamaknya...

-i might got emotional-
you are emotional beyond all reason...

oleh itu di bulan baik ini...aku pun nak mintak maaf kat kau on everything...tak tau nak mintak maaf part mana so kira semua lah sekali gus...mana yang salah tue kau maafkan lah aku...aku seorang insan yang lemah lagi tak berdaya...kau terima lah lagu ini...hayati lirik liriknya...




- aidil asyraf azman -

3 comments:

D-zul Aris said...

kau memang pondan tak nak kalah ?? motiff??

crescent said...

hahahha...untuk orang ter rapat...terasa ker???wakakaka... and sadis sebab baru perasan komen nie...hahaha...

Anonymous said...

[p]The boot also boasts fleecy fibers within the interior to permit for air circulation during the summer [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale clearance[/url] time so your toes to not get overheated . These boots are lightweight and are accessible in distinct standard sizes . By the way, remember to be guaranteed [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale uk[/url] to try on the merchandise to affirm the appropriate dimension ahead of taking this low-cost nike shox shoes house . This is since the way you dress [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale outlet[/url] look to be related as instantly proportionate to how profitable and assured you are . Referring in the direction of the newest development inside the style [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots sale[/url] shoes arena, Australian sheepskin UGG Boots Sale UK should be names you will in no way omit . But love it or hate it, everybody admits that [url=http://www.uggbootssaleoutlett.co.uk]ugg boots outlet uk
[/url] there's no denying the novelty of these Ugg bailey button boots . The UGG Infants Erin Booties 5202 Leopard is made from the highest quality plush sheepskin With a simple hook-and-loop closure, Genuine ugg boots goes on and comes off easily and comfortably.[/p]