Tuesday, July 19, 2016

Cuti Raya 2016...


Hello korang...mostly ramai tau yang kerja aku akan super busy during bulan puasa sampai takde masa nak shopping raya...actually sampai takde masa nak buat pape pun untuk diri sendiri...sebab tu aku single di bulan puasa supaya yang tersayang tak sentap sebab aku busy dengan kerja...hahaha...

Alhamdullilah bisnes ok tahun ni...lepas target company so dapat lah pergi buat company trip bulan 10 nanti...hahaha...and since aku super busy bulan puasa...hari raya kedua je aku angkut semua adik beradik aku dgn bapak aku pergi Indonesia...hahaha...first time family trip oversea yang semua ada...minus arwah mak aku lah kan...huhu...overall ok cuma wallet aku je tak ok sangat...hahaha...

So ade sesiapa buat open house tak???nak datang ni...hahaha...and siapa yang umur bawah 25 nak claim duit raya datang salam cium tangan meh...hahaha...


Till then...raya oiii raya...


10 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

ala.. bawah 25 je ke dpt #nanges #selmathariraya

Amir Warlord said...

Selamat Hari raya En Asyraf...;-)

PS : Betul cakap Shin...Bawah 25 jer dapat duit raye....#SedehDen

Shark said...

aku masih bawah 25!

Kamen Shinobi said...

Saya 18 tahun layak tak dapat duit raya? :kelip2 mata:

Nov C said...

Awakk nak claim wet raya. Nak nak nakk XD

Asyraf_Crescent said...

@Shin - hahaha selamat hari raya jugak...

Asyraf_Crescent said...

@Amir - hahaha kalau atas 25 pun claim bangkrup nanti haha...

Asyraf_Crescent said...

@Shark - ko tu tunggu birthday je lah...kata nak celebrate sama hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Kamen - 18 ker???hhahaha mintak ic dulu hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Nov C - hahaha meh sini salam cium tangan dulu...