Sunday, July 5, 2009

Serasi Ke X Serasi???

dAlam rAmai rAmai aDe 1 jE yAng x sEsuai...

korang mesti ade click kan...or group of bestfren...pernah x korang rase yang korang x fit in that group...or rase korang lah paling loser kat group tue...or korang lah paling x cantik kat group tue...so ape yang korang buat xde orang perasan...or korang tgh sedih ke xde orang perasan...korang je yang perasan orang lain sedih or orang lain ade masalah...pernah x korang rase macam tue???or bile keluar jalan ramai ramai orang lain tgk macam korang x layak belong to ur group...pernah x???hurm...x tau nak cakap macam mane kan...setiap orang ade masalah sendiri...and bile orang dah cakap ade masalah or x free ke...or xde mase ke...buzy ke...faham jelah...x perlu nak pakse pakse...kan...ade certain orang suke kite kongsi cerita tapi die nye cerita die x nak kongsi...pernah x korang rase korang nak share sumthing good with ur fren tapi korang regret lak lepas tue...hahaha...dah le tension dgn pc nie pastu cite pasal benda nie lak kan...dah le...nak balik...


till then...

9 comments:

Iman said...

well, semua org pernah rasa mcm tu,
lagi2 org mcm i,
sentiasa resa insecure and x yakin dgn diri sendiri,
even dgn kwn2 baik, yg dh kenal dr skolah lg,
i tau i gemuk, muka lobang2,
but kat luar sana, ad org lebih malang dr i,
ad yg x ad kaki, x ad tangan, yg muka penuh mengerutu, i dh bertuah dpt kwn2 mcm u ols,
buruk camna pun, u ols still baik dgn i,
kwn tetap kwn, jgn biar rasa rendah diri buat kite lupa keseronokan berkwn,

crescent said...

hahaha...i rase mungkin usia buat i makin matang...i dah terlalu bersuka suke selama nie...dan xde rase suke dah bile kuar bergembira...mase kuar i akan gelak...have fun but then bile sampai kat umah and ingat balik i selalu macam regret...btw i pun x faham ape i tapi nie...dan ngantuk...huhu...

ae said...

we are family kan?
and family means nobody left behind...
=)

crescent said...

ahaks...

JoHaN said...

kdg2 kwn bkn segalanye, mgkin de someone yg blh wt kite happy jika rs diri kite not in mood with fren, kot la, sape yg tau, kn kn kn.....

Beaks of Hen and Parrot said...

rasa tak fit in tuh selalu gila..

Anonymous said...

BIASALAH bulan, kalo nak cakap pasal fit in ke tidak, everytime hang out dgn korang pun I terasa diri sentiasa whatever, and sometimes dgn kawan baik sendiri pun…maklumlah, masing2 pun mulut laser kan, and kadang x bertapis pun…So, in other word, I guess most of us menghadapi masalah yg sama….we’re in the same boat bulan….

crescent said...

ahak...pening pening...abes macam mane kalo kite rase kawan kite yg x fit sgn kite???how???

crescent said...

error... sgn = dgn