Friday, August 10, 2012

Permulaan baru...


Alhamdullilah...rezeki Ramadhan kali ini...dapat work station sendiri...dapat lappy sendiri...dapat printer sendiri...first day meja clear je lagi...tunggu sebulan...sure dah hilang dah laptop tue di sebalik kertas kertas yang banyak...huhu...

So lepas ni sesiapa datang serbu kat tempat kerja saya...kalau saya takde kat depan sila call or msg yer...mungkin saya di belakang...hehehe...amin amin amin...

-aidil asyraf azman-

8 comments:

nagu ayam said...

OMG OMG OMG!!!! kau naik pangkat kerr?

crescent said...

haha...pantas eh kau...Alhamdullilah...naik satu level jah...hehe...

Asrul "iLham" Sany said...

tahniah... aku gak nanti bakal jadi freelance je hahaha

crescent said...

tq beb...alah ko lagi best...boleh bekerja sambil bersantai di rumah...hehe...

Zamri A. said...

Waaah! congrats! mulakan dgn semangat baru. =)

crescent said...

Terima kasih tok guru!!!hahaha...

Dan Humphrey said...

patut la rajin update blog..dah ade tpt sendiri rupenye *tp same je kot, dok depan pon aktif je madah

crescent said...

hahaha...siot jer...kat belakang ade cctv belakang kita...so kurang aktif sikit...haha...