Sunday, May 29, 2016

Nama kita sama...part 3...


Last last aku tanya...sapa nama budak tu???dia jawab nama budak tu is A...time tu aku tak tau nak ketawa ke nak jerit ke nak nangis ke...kalau dia depan aku memang aku tumbuk dia kot...nama budak tu sama nama last aku which is sama nama dengan si A.A...ketahian apa ini??? so nama kitaorang sama??? hahaha cam sial di situ...

Rupanya kat KL ala ala famous dia berdua yer...konon sweet sangat nama sama...aku was like been there done that thank you...so aku ajak A.A jumpa nak settle semua...still nak couple or nak break...gigih lah aku drive pergi jumpa dia kat tasik pasir gudang tu...hahaha...cerita penuh cerai penah cite kat dalam blog ni hahaha...

So dipendekkan cerita A.A pilih budak tu...aku pun ok fine whatever...aku cakap dgn A.A jangan msg or call aku lagi...tapi dia still nak kawan lagi...aku cakap boleh kawan tapi bagi aku masa...ye lah dah sayang pastu kene cerai kan...aku just cakap semoga bahagia je lah dengan budak tu...

Genap sebulan...ye genap sebulan gais...A.A msg aku...cakap dah putus dgn A...hahahaha...masa tu aku tak tau nak cakap apa...hahaha...padan muka...ko dump aku pastu ko plak kene dump...karma sangat...aku tanya napa dia x nak cerita...so aku biarkan...last last dia cerita jugak dia cakap si A tu suka merewang kat KL...ye lah A.A kat JB kan jauh nak jumpa so A suka lah merewang rewang...yang tak boleh blah boleh msg si A.A nak pergi merewang...ala ala mintak izin...bila si A.A tak bagi dia still pegi...ko rasa???hahahaha...aku dengar gelak je...

In the end aku still kawan dengan A.A...just stay as kawan sebab belakang rumah dia ada byk pokok durian...hahahaha....so satu je pesan aku kat korang yang baru couple couple ni...dalam relationship kene byk tolak ansur dan gaduh sebab cemburu itu penting...sebab bila korang rasa terlalu bahagia dan semuanya nampak ok percayalah ada something wrong dalam relationship tu...tapi still aku doakan korang bahagia lah till jannah katanya...hahaha...

Till then...this is A.A.A





9 comments:

Amir Warlord said...

Yap...setuju ngan En Asyraf...kalau bercouple tu....please amalkan Give an take k...

Till Jannah....? Macam fimiliar lah ayat tu....hehehe...;-P

Carl Dani said...

ok lah tu still kawan, nanti musim durian bolehlah pergi rumah dia..hahaha..

Nu'man Qatadah said...

Kalau kapel .. comolot tue harus tak ?

i'm shin... i'm inesen said...

selamat berpuasa ek.. semoga sehat sehat selalu #salamrindudianginlalu

Asyraf_Crescent said...

@Amir - haha kan kan...kene tolak ansur yg penting...

Asyraf_Crescent said...

@Carl Dani - friend with benefit katanya hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Nu'man - harus hukumnya hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Shin - selamat berpuasa juga Shin haha...

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111