Saturday, May 14, 2016

Nama kita sama...part 2...


But well...in relationship ada masam manisnya kan...and aku pernah baca somewhere tapi tak ingat kat mana...if your relationship sangat bahagia maknanya ada something wrong is happening...and that person is so damn right sebab tetiba ada sorang budak ni msg aku kat fb...dia tanya pasal aku dengan A.A...well well well..apakah semua ini???

Budak tu tanya apa hubungan aku dengan A.A...and aku jawab just friend...lepas tu dia punya bersyukur bukan main...aku pun korek lah tanya kenapa...dia jawab bestfriend dia suka kat A.A...and tengah ngurat A.A...and A.A melayan...tapi dia ada dengar rumours pasal couple sama nama kat Johor so dia stalk aku...since aku tak penah nak post picture berdua ke or update status kat fb tgh bahagia berdua ke so dia tak dpt nak korek apa apa dari aku...tu yang dia direct tanya kat aku...tp yang sumpah bodoh is dia cakap dia syg bestfriend dia tu and nak tengok bestfriend dia bahagia...so dia nak tanya A.A tu in relationship ke single...lepas tu tanya kat aku which is masa tu aku tgh couple dgn A.A...babi sangat...hahaha...so aku cakap kat dia good luck lah nak bahagiakan bestfriend awak tu dengan menjadi penyibuk...the best part is apa tau...dia msg kat fb tu kan...MALAM RAYA!!!

Maka pagi raya tu berdayu dayu lah aku duduk tepi tingkap makan ketupat dengan rendang sambil mengenangkan nasib di tipu bf...lol...tapi masa tu aku tak pergi tanya A.A lagi...tgh raya kan...so mari bergembira dengan keluarga dan rakan rakan daripada melayan hal couple yang tah pape tu...dia msg semua aku tak reply...cukup seminggu raya aku msg dia...tanya pasal budak tu...dia terus ajak jumpa ye...takut le tu...hahaha...tapi aku tak nak jumpa...aku cakap settle kat msg je...nak tau semua apa yang jadi belakang aku...


So dia cerita satu satu...dari mula sampai akhir...part mana yang dia tipu...part mana yang dia tak tipu...patut lah sanggup pergi KL nak amek barang katanya...rupanya jumpa budak tu...bahagia siap budak tu bawak pergi clubbing semua...bahagia sangat ye...aku dengar membara je...last last aku tanya...sapa nama budak tu???dia jawab nama budak tu is...

Till then...buhbye...

* hahaha sorry sambung lagi...next last episode...and sorry sebab tak update and tak jengah blog korang...aku dah start busy for puasa...stock baru sampai photoshoot baru settle semua lah serentak nak kene buat...ni pun aku update sebab aku kene datang awal kat kedai sbb ada kontraktor nak datang betulkan toilet hahaha...

11 comments:

Carl Dani said...

Make sure sambung ok, tak sabar nak baca.hahaaha

Amir Warlord said...

Cis biler Amir acer post nie cam sakit atie lah plak...awat tak bawak sagat...and sagat jer muker kedua-dua nyer...? hehehe...

Peliz sambung....

i'm shin... i'm inesen said...

cinta itu ketawa dan airmata ..

Kamen Shinobi said...

Sambil makan ketupat dan rendang, sambil tu nyanyi lagu siti air mata syawal...ekekekeke

Shark said...

kenapa aku rasa macam pernah dengar ea kisah ni? tapi aku tak ingat siapa cerita dekat aku. sama macam kisah kau. bf pi kl, kata nak amik barang, pastu tidur hotel bagai sama-sama la apa la.

Asyraf_Crescent said...

@Carl Dani - hahaha bz bz bz...

Asyraf_Crescent said...

@Amir - haha sabar sabar...nanti ada masa terluang aku sambung haha...

Asyraf_Crescent said...

@Shin - wah kemain shin ketawa airmata terus hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Kamen - kisah sadih di pagi raya katanya haha...

Asyraf_Crescent said...

@Shark - lol nampak sangat template plu ni semua sama je...hahaha...

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111