POWr Instagram Feed

Saturday, August 6, 2016

Family day!!!

Limastiga...Melaka...July '16...

Hei hei hei geng...apa kabar semua???sihat???Well for me since dah habis raya so free lah dua tiga bulan ni...and to reward ourself and the team...boss decide lets go for Family Day!!! Yeay dapat cuti free...so kitaorg book Limas Tiga in Melaka...and spend 2 days kat sana...more likely one day je hahaha...

Semua staff part time kitaorg jemput so dalam 20 person jugak lah termasuk ayah and mama boss...sakan lah semua terjun pool kecuali aku sebab aku demam since a few days before...oh sebut pasal demam hari tu aku pergi KL for meeting with tailor and grafic team...jap lagi otw pergi KL tu start demam badan rasa tak sedap semua...so lepas meeting dengan tailor terus flat...sadis...and to make it even worse boss aku salah bawak kunci rumah KL...maka merempat lah kitaorg sewa hotel tepi jalan tu...hahaha...dia terus pergi open house and sambung meeting aku tidur kat hotel...hahaha...

Ingat sempat baik before family day tapi tak pun...tu pun hari nak check out aku bangun subuh terus terjun pool...hahaha...nak jugak gambar dengan pegasus kan...sewa mahal mahal takde picture rugi hahaha...overall Limas Tiga tu sangat best kecuali toilet dia flush sendiri...hint hint hahaha...cuma ade few perkara yang buat boss tak happy...boss tak happy means semua tak happy...hahaha...so next year family day sikit orang je...sebab jemput ramai orang ramai pulak suka suka tukar plan orang lain...hahaha...

Afterall semua happy lah jugak...and aku dah start projek for raya haji and fall/winter collection...doa lah aku ade masa nak update blog...plus nak main pokemon lagi kan...hahaha...oh oh ade cerita hangat tapi next post lah...hahaha...

Till then...buhbye...

3 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

comel la Pegasus tu.. amek gambo hotel ker? angker x?

Asyraf_Crescent said...

@shin - sewa je tu...kalau beli mahal...dia macam homestay...ada 3 rumah...best utk family or kawan kawan nye trip...angker tu sikit lah hahaha...

Gibb Sulaiman said...

kawan aku sanggup bazir duit beli pelampung unicorn tu sebab cantik. what the fuck? hahahhaha...