Friday, September 30, 2016

Discussion...


Long distance relationship...discuss ( 25 marks )

4 comments:

Gibb Sulaiman said...

its fun, i can have sex secretly with anybody i want...
kalau kantoi pun, die duduk jauh. who cares???

i try once, mcm haram je...
pinjam duit x reti nak bayar.
bila msg, die derita hidup macam lah susah sangat.
tapi tgk pic kat FB kemain, kehidupan seolah2 anak hartawan.
sekian...

Kamen Shinobi said...

1 - Hanya untuk orang2 yang super confident. Kalau jenis insecure dan suka overthinking baik tak payah..merana jiwa raga..hahaha

2 - Communication is the key...selalu2 laa wasap/call/video call

3 - Sediakan bajet untuk travel nak jumpa partner..wajib jumpa buah hati!hahaha

4 - Jujur dan setia

Sekian...tips dari saya :p

Asyraf_Crescent said...

@ Gibb Sulaiman - hahaha i like your first point...yg second point tu kene jaga jaga...simpatiku bersama mu hahaha...

20markah...

Asyraf_Crescent said...

@ Kamen Shinobi - wah ada pengalaman ke ni??? haha memang mantap point point ko...tapi selalu ramai kantoi kat no 4 tu...setia...setia ku korbankan haha...

23 markah...