Wednesday, September 14, 2016

Is it trends???

Kaki skandal...lol...

Hai guys...sorry tak update...busy gila...busy kerja busy main pokemon dengan busy cari cinta...hahaha...as you guys tau aku kan single...tak laku...hahaha...so after raya je aku macam ada masa free sikit...macam je eh...so aku aktiflah apps social media ni semua...sebab dulu masa puasa raya memang x sempat nak pegang phone lelama stalk orang bagai...ni ada masa sikit apa lagi kan...hahaha mana tau jumpa jodoh...

So aku kenal lah a few person...and suprisingly baru chat dua tiga kali terus ajak couple...and aku was like??? hei kita tak jumpa lagi real life...hahaha...I cannot make commitment macam tu...hahaha...risiko besar hahaha...terus aku confuse...is it me yang old fashion or sekarang trend macam tu??? 

Lepas tu bila cakap jumpa dulu kenal dulu merajuk terus...hahaha...aku macam oh man what happen to this world...ada tu siap plan nak pergi holiday sama...hahaha...aku jumpa kau pun belum nak vacation sama lah...abang tak berani macam tu ye dik hahaha...oh lagi satu semua yang aku kenal budak umur 20 - 26...hahahah...anak ikan sangat semua...

Hurm...tolong cari jodoh please...hahaha...


Till then...buhbye

8 comments:

Shark said...

aku rasa, ianya bergantung pada orang kot. Kot. hahahahhahahaa.

Kamen Shinobi said...

Tu namanya gelojoh dan desperate...ekekekeke. Maafkan mereka, biasa laa tu..bgbnu..hehehe

Nu'man Qatadah said...

Laku nya ko nokss .. i is tak laku ..faktor penuaan barangkaki ...hahaha

Gibb Sulaiman said...

lek la... single is fun kot!
kalau ada banyak lelaki pon kita buat stock, mana yg okay kita tanda right, mana yang tak okay kita delete terus...

bertabahlah...

(aku single sejak bayi)

Asyraf_Crescent said...

@shark - yup mungkin ikut orang...or nafsu??? lol...

Asyraf_Crescent said...

@Kamen - aku maafkan...eh hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Numan - sudah lah ko...hahaha padahal ko paling terhangat di pasaran...lol...

Asyraf_Crescent said...

@Gibb - hahaha single is lifestyle kata kawan aku...lol buat simpan stock eh hahaha...