Monday, June 1, 2009

Best Suprise Ever...

hAppy bEstday tO kAndryxx...sInce kO pEminat sEtia cHuck nOrris...kIteorg oRder tHis cAke 4 u...hUhu...

on 1 of june is kandryxx's bestday...so as usual bulan and fren akan buat suprise untuk die...last kite kiteorg buat die macam kene rompak dgn kete...last last year kiteorg baling tepung kat depan umah die...siap buat kolam lagi...so this year kite kene think big...out of box supaya die x dapat kesan...so last nite lepas kiteorg balik tgk band show kat danga city mall (entry nie ditaip pada ari isnin yer...abaikan tarikh kat atas tue...huhu...) bulan and fren...khari tinggi...khairy pendek...auntie zai...fadhil...plan nak buat suprise kat kandryxx...so kiteorg gie makan kat zz then lepak kat taman merdeka...huhu...so tepat je kol 12 tgh malam kiteorg pun buat le suprise kiteorg tue...kandryxx mmg terperanjat and tergamam...die memang x dapat hidu walaupun menghidu adalah kelebihan die...
the suprise is...

"nO sUprise aT aLl..."

huhu...sentap je kandryxx kiteorg x wat paper...masing masing sibuk bercerita...hahaha...tapi xpe...next year kiteorg buat lain lak k...nie kene pikir 5 aribulan nak wat pe lak kan...huhu...


aPe aPe pOn hAppy bIrthday kAndryxx...cRown sInma tUe dAh bLeh tUkar dAh...hUhu...
gO gEt yOurself a mIkimoto...huhu...


3 comments:

Beaks of Hen and Parrot said...

motif???i je yg layak mikimoto please....kandryxx amik kat chameleon ke sinma sudah laa..ahahaha

shah_rule said...

baju big foot tuh ade lagik ke??
still pakai lg ekh dier??
hehehe..

crescent said...

hehe...layak je kot...die kan chantom...