Friday, December 24, 2010

dEar santa...

dEar santa...

saya dah cuba sedaya upaya tahun nie supaya nama saya ade dalam list budak budak baik santa...tapi kan...saya tak boleh tahan lah...mesti ada je benda nakal yang saya nak buat...tak tau kenapa...mungkin saya memang nakal kot...tapi kan...nakal saya masih di tahap yang terkawal tau santa...so tahun nie kan...mula mula saya nak minta mainan tapi tak jadik lah...cancel...saya ada mainan banyak tapi semua letak dalam akuarium...tak main pun...xde mase nak main...saya main benda lain jer...tahun nie saya nak dapat kerja kat kl boleh tak...santa rasa boleh tak santa arrange kan interview???lagi satu alang alang nak bagi hadiah kan...iphone satu warna putih dah cukup dah...tak nak yang lain...ok tak???

kalau santa tak bagi tak pe...saya faham...saya tak marah pon...tapi saya saje je lah nak bagitau...saya tau santa dok mane...so hati hati lah...malang tak berbau...


sekian, terima kasih...


yang benar,


aidil asyraf azman...

2 comments:

Baom said...

haha..ade org tu bajet budak..padahal dah tua... ekeke

crescent said...

hampeh ko bie...hahaha...