Wednesday, July 29, 2015

Stress!!!


Lately ni perasaan tu asyik lah nak stress...kalau dulu gelak gelak je nanti stress hilang...sekarang kau gelak macam mana pun stress tak hilang...orang tengok kau macam orang gila dah...cakap sikit gelak...tengok phone gelak...hahaha stress kene tuduh orang gila...mungkin aku suka fikir melampau walaupun benda tu remeh...

Hari tu saja gatal tangan bukak web AirAsia pastu tengok tiket murah lah jugak...tak lah murah sangat tapi dalam kategori mampu beli time tu jugak...hahaha...pastu tetiba terfikir...eh nak ajak siapa ni...macam nak pergi sorang tapi nanti kawan kecil hati tak ajak...macam nak ajak kawan A tapi nanti kawan B kecil hati...macam nak ajak A,B dan C tapi A dan C macam tak serasi...lepas tu aku stress sebab benda tu je...nampak tak macam sengal stress sebab fikir perasaan orang lain tapi orang lain tak fikir perasaan kau...last last dah masuk seminggu bertenggek dekat web Pak Tony tu tak beli beli...asyik tengok tengok je...pyscho habis...

Takpe lah tunggu sale je nanti...kalaulah ada sale...hahaha...btw sila follow ig aku...nanti aku follow balik...hahaha...

Till then...buhbye...

4 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

wahhh mau jenjalan mana.. pergi la dengan org yak betul betul ada niat nak travel ngan kita.. if antara dorang ada yak x serasi itu dorang punya pasal.. yak penting dah ajak.. masa ni la nk eratkan silaturahim huhu kot kot serasi bersama..

crescent said...

haha xde plan lagi nak pegi mana...nanti nak try p travel dgn shin lah...haha...

Anonymous said...

ehem3...

crescent said...

@anonymous - ehem ehem...