Friday, December 25, 2015

Mood Republik YES Festival 2015


Last week 17 sampai 21 December aku kat KL...bukan jenjalan makan angin yer...tapi bekerja...and since ni first festival aku as Official Cipta family member so aku excited lah...jap lagi sehari je excited...lol...penat gila...
17hb sampai je setup barang semua...18hb kol 7 pagi dah terpacak kat booth...sbb pintu bukak untuk public pukul 8 pagi...and tutup pukul 12 malam yer...tapi since aku dgn boss aku dah deal kitaorg buat shift...aku masuk pagi dia masuk ptg...so ptg aku leh pegi merayap...harapannya lah...tapi bila dah penat kol 6 aku balik hotel tidur je wei...hahaha...kol 10 datang booth balik untuk tolong closing...
Hari kedua suara aku hilang...hahaha...sebab lawan jerit dengan budak budak booth depan...murah rezeki booth depan jual makanan...hahaha...asyik makan tester jer...lol...
After all semua ni aku jadikan guide line untuk festival masa depan...hahaha...which is tomorrow dekat Persada Johor Bahru...orang Johor datang wei...hahaha...


Btw nampak tak aku malas nak taip...hahaha...till then guys...

2 comments:

Nu'man Qatadah said...

Aku rasa ... nanti baik ko open ur own retail biz ..
Aku konpiden, ko boleh berjaya.

crescent said...

@nu'man - in shaa Allah...kalau ada rezeki boleh...amin...hahaha...tq doakan aku...