Sunday, January 17, 2016

Work hard stay humble...


Selamat Tahun Baru korang...ampunkan aku yang lambat wish...hahaha...aku super busy akhir dan awal tahun...3 event on December and planning yang tak sudah sudah for January...nak pergi bercuti pun tak sempat...kbsm aku si Farhat dengan Najib tu sakan sungguh pergi Bali bersuka ria...yang si Shahrul pulak siap pergi Iceland panjat kapal terbang Dilwale tu...aku duduk kat kedai lipat tudung...hahaha...jeles...
Btw sejak kerja sendiri ni rasa macam besarnya tanggungjawab...hahaha...macam macam nak fikir...tgh malam pun tetiba msg boss cakap wei buat camni nak???buat camtu nak???yang boss aku takyah cakap...dia mmg ada je idea menarik yang dia msg tgh malam...haha...
This year kitaorg plan nak go big...masuk online store...settlekan website cepat cepat...and macam macam lagi...baju raya pun tgh tgu sampel ni...hahaha...bila puas hati dgn sampel baru on dengan production...
So work hard lah sampai bulan 4 pastu nak cuti kejap lah,,,gi pulau ke...hahaha...sebab bila start puasa je maka start lah busy sampai hari raya...nampak tak plan sampai raya dah ada...saiko sangat gila kerja...hahaha...
Oh btw aku masih baca blog korang tau cuma kadang kadang tak sempat nak komen je...haha...rerajin lah komen kat sini yer...lol...


Till then...buhbye...

6 comments:

Nu'man Qatadah said...

Ramai pulak orang Mesia pergi iceland since Dilwale nie ..haha

i'm shin... i'm inesen said...

New Zealand jom

crescent said...

@nu'man - kan kan kan...sblm Dilwale kuar Iceland pun tak tau belah mana...lol...

crescent said...

@Shin - cuti beku sampai lepas raya...hahaha...

Carl Dani said...

selamat tahun baru juga....tak pe lah, nanti dah habs kerja g holiday k..

crescent said...

@Carl Dani - tq tq...kene tunggu lepas raya...hahaha...