Saturday, January 30, 2016

#Relationshipgoals

Kacang Pool Haji - Larkin Bomba...

Semalam aku jumpa budak yang aku ingat jodoh...jap lagi bukan eh...hahaha...maka dengan itu aku rasa better aku stay single buat masa ni...senang aku nak travel memane...hahaha...mungkin jodoh aku dengan makanan je kot...hahaha...bak aku kawan aku jodoh aku kat luar sana tengah pusing pusing tapi aku lalu tepi tepi...tu yang tak terjumpa lagi...hahaha...
Hei awak kat luar sana yang mungkin jodoh saya...kalau nak muncul sila tunggu lepas saya balik holiday...tapi kalau awak muncul awal boleh travel sama kan... #relationshipgoals lol...tapi best ke travel dengan partner??? sapa ada pengalaman cite sikit...

Till then...buhbye...

8 comments:

Nu'man Qatadah said...

Travel ngan kawan2 la best .. kecoh cari jodoh ..anggap je jodoh ko belum lahir lagi ..kehkeh

Kamen Shinobi said...

Kenapa bukan jodoh? Mohon pencerahan..hehe

Mr. White said...

best nya u asyik travel jak, nk jgk travel

Asyraf_Crescent said...

@Nu'man - hahaha biadap...balik Malaysia cepat travel dengan aku jom...lepas raya...hahaha...sebab masa tu aku free gila...

Asyraf_Crescent said...

@Kamen - sebab dia bodoh??? hahaha omg mati aku kalau dia stalk blog ni...tak lah...tah aku rasa macam something wrong somewhere...kita kan ada naluri tu...eh...hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Mr.White - haha mana ada selalu...tahun ni tengah busy so tak kemana pun...jom jom pergi travel sesama jom...

Your so called KBSM said...

Oh how come i don't know about this?

Asyraf_Crescent said...

@Your so called KBSM - if you are so called my kbsm kan FARHAT...u know kan i ada that 6 month secret relationship polisi...lol...lepas 6 bulan baru i umumkan...lol...