Saturday, February 27, 2016

Happy Birthday Bulan Crescent!!!


Tetiba je dah 7 tahun...entry awal awal takde orang baca pon...ala ala syok sendiri je...hahaha...skang ok lah jugak ada lah orang view...awal awal dulu guna saya tau...skang aku je...hahaha...penulisan pun makin simple dan makin matang sikit...hahaha..kot...tapi ada tahun 2013 and 2014 aku malas...hahaha...siap ada lupa password...setahun lepas tu baru ingat balik...hahaha...

And dulu blog aku banyak clue clue...sebab masa tu skandal dengan ex baca blog...so kalau entry tu untuk skandal ada certain certain huruf akan berwarna...lol...kalau tengah merajuk ke apa nanti buat entry...nanti ex baca and pujuk...hahaha sengal gila...dalam ramai ramai skandal tu ada lah dua tiga orang tau pasal clue tu...sebab mata dia tajam...nampak semua hitam tetiba ada huruf merah...bila spell kuar nama dia...hahaha...gigih tak dulu...

Lepas tu dulu siap hafal code warna nak tukar warna font eh...hahaha...lepas tu siap buat marquee tu...kiri ke kanan...kanan ke kiri...atas bawah depan belakang tonggang langgang bagai semua reti...skang semua tinggal kenangan sebab busy nak hafal code baju dengan  warna baju...hahaha...

Tapi blog ni banyak gila kenangan...macam macam aku blog...nanti ada masa aku reblog entry paling ramai orang view...hahaha...or entry paling controversy...lol...

Happy Birthday Bulan Crescent!!!

Till then...nak hadiah please...

10 comments:

Kamen Shinobi said...

7 tahun? Aku belum sampai 2 tahun tapi dah hampir kekeringan idea..hahaha!

BTW...happy anniversary!

Nov C said...

Lah ingatkan besday tadi. anyway happy 7th year of blogging. Aku try jugak susun huruf tu. Pastu nama pelik je keluar, terus malas. Hahaha

Carl Dani said...

happy birthday to you...teruskan tulis blog....hehehe

Asyraf_Crescent said...

@kamen - hahaha sila buat draft ko nak tulis apa...

Asyraf_Crescent said...

@nov c - hahaha...sapa suh eja...btw tq so much...

Asyraf_Crescent said...

@carl dani - tq so much...tgk le kalo rajin hahaha...

i'm shin... i'm inesen said...

Happy Blogiversary

Nu'man Qatadah said...

Happy deevapali ko .. ex ko dulu ensem tak ? Nk carass peliss ..kehkeh

Asyraf_Crescent said...

@Shin - tq shin...happy holiday untuk shin...huhu...

Asyraf_Crescent said...

@Nu'man - happy diwali to u to...ex aku elok...paras rupa dan badan nya...abg abg bar katakan...cuma perangai je kureng sikit...sila lah try beliau...hahaha...