Friday, March 11, 2016

Siti Coverina...



Di antara Siti Siti Coverina ini siapakah paling hebat???

Siti N...
N seorang lelaki yang berkedudukan tinggi dalam masyarakat...seorang suami dan ayah yang penyayang...seorang yang dihormati oleh ramai orang...TAPI...N ada account instagram...follower beribu...following 80...dari 80 tu 70 adalah anak ikan hot hot dan abang abang sado...

Siti A...
A seorang abang sado suka travel...A suka travel solo...A suka upload pic dia travel solo dekat instagram...TAPI...sebenarnya A tak travel solo...A travel dengan boyfriend dia...tapi A tak upload pic boyfriend dia supaya orang ingat dia travel solo...tapi kadang kadang boyfriend dia upload pic lebih kurang dengan dia...

Siti B...
B seorang anak ikan hot pandai baking...B suka travel solo...B suka upload pic dia travel solo dekat instagram...TAPI...sebenarnya B tak travel solo...dia travel dengan boyfriend dia...B upload pic konon konon A dia hantar kat airport padahal dia travel sama sama...

Siti M...
M seorang abang sado main bar...dia suka borak abang abang dengan kawan kawan dia...dia suka layan awek awek gersang komen kat pic shirtless dia dekat instagram...TAPI...bila dengan boyfirend dia M adalah super manja dan maha bottom...

Sila buat rumusan anda (25 markah)...

Till then...lol...

12 comments:

Anonymous said...

hahahaha...siti m tu xleh blah.

Kamen Shinobi said...

Ini mesti kes tak follow back..ekekeke

Sekarang tak payah pakai gaydar, tengok followers/following dalam social media pun dah boleh tahu lurus atau bengkok..hehe

Carl Dani said...

Yang last sekali tu, tergelak bila baca..hahaha.

Nu'man Qatadah said...

Ko yang mana satu wei ...aku bajet Siti M ..kan kan ..muahahaha

Nov C said...

Hahahaha. Aku ada kenal seorang persis siti A & B kat insta. Impress gak dengan skill ketajaman mata dewi siti royahah tahap tinggi ko. kehkeh

Asyraf_Crescent said...

@anony - hah dia paling cute tau hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@kamen - hahaha...follow aku kat ig please...hahaha...tau takpe...tgk sekilas je dah tau sapa dia...lol...

Asyraf_Crescent said...

@carl - yang last tu paling comel tau hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@nu'man - hahaha suka hati ko je...aku takde di antara siti siti...hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Nov-c - hahaha sbnrnya nak stalk orang lain tapi nampak plak benda lain...hahaha...omg adakah kita follow orang yang sama???hahaha...

Anonymous said...

Hai asyraf crescent... ermm well i seorang perempuan..i just nk share satu cerita..about me..kisah cinta i dgn lelaki gay..i ade seorang kwn lelaki..good looking dan nmpk sgt perfect baik, solat pun xpnh tinggal..i dgn die just kwn baik jela..i namakan die A la..then A ni knl kan i dgn his friend..i namekan B..so i single, B pn single..xtahu mcm mne i dgn B suka sama suke..so da knl beberapa bln B confess his feelings to me..i pun terima la since i pn mmg suke kat die..then ktrg pn bercinta, knlkan dgn family..dua2 family dah setuju..hari demi hari bulan demi bulan tetibe hbgn A dan B renggang..so i pn pelik jgk..B dah pun propose i dan dah hantar family merisik..i dgn B nk tunang..but disaat segalanya tgh dlm keadaan ok tetibe hbgn i dgn B plk problem..u know what..rupa2nya A dgn B pnh couple satu mase dulu..permainan apekah yg A dan B tgh mainkan..hati i mmg kecewa sgt2..rupenye both of them gay..n B bisex..so i ni teperangkap dlm dunia cinta gay..yes i masih sygkn B wlpn hbgn i dgn B dah berakhir..wlpn i dah tahu B gay..i cume perlukn mase utk lupekan ni semua..i xsangka akn lalui pengalaman ni dlm hidup i.,i cume perempuan biase yg punya hati dan naluri fitrah straight..i kesian pade A dan B sb dorang diuji dkt dunia ni dgn naluri sonsang..i doakan ape pun yg jd i hrp B bahgia dgn hidup die..

Mr. Dominic Unknown said...

So sapa je yang top dalam ni ? AHAHAHAHAHHA