Wednesday, March 30, 2016

How complicated is complicated...part 2...


Esoknya Kesian msg ajak aku lepak...so aku on jer...masa lepak tetiba dia bukak cerita...sebenarnya couple yang dia cerita kat aku tu is Ikea...and diaorang kenal masa aku ajak reramai pergi lepak and main bowling...rupanya lepas dari tu si Ikea ni dok mengurat si Kesian...and since aku rasa si Ikea ni tak serius so aku dump dia dulu...so sebab tu Kesian couple dengan Ikea...sebab masa tu Ikea dah single...gituh single katanya...cam yall...hahaha...

So Kesian dok cerita yang Ikea ni macam macam...dia sedih and terseksa katanya...tapi dia still sayang Ikea...hurm aku mula mula masa dia bagitau aku macam 'what bitch!!! padan muka kau...' hahaha tapi since aku kenal Kesian lagi lama so aku on his side...so aku bagi pandangan aku dan nasihat...Kesian nak ikut or not terpulang pada dia...yang penting aku dah tolong part mana yang aku mampu kan...

After a few month semua ok jer...Kesian tu aku tengok macam ok je move on...yang si BP tu aku tak tau apa kisah...lepas dulu gaduh dia bawak mulut pasal aku...terus aku nyahkan dia dari hidup aku...tapi kalau jumpe balik sekarang aku nak minta maaf sbb remove dia dari friendlist and dulu ade terngumpat dia sikit...hahaha...

One day aku tengah tengok tv tetiba ada orang whatapps aku...aku tengok no takde dalam contact...aku malas nak layan tapi bila tengok dp orang tu macam kenal...jap lagi Ikea uols...nak tercampak handphone aku...dia ajak jumpa pergi kopi kopi...aku mula mula macam malas tapi since aku tengah bosan masa tu aku pun cakap on...jom pergi kopi kopi...

Masa tengah kopi kopi tu aku korek lah semua...nak jugak tau dari his side of story kan betul ke dia jahat...lol...tapi aku tak lah tanya direct...kita kan orang melayu ada adab beralas...hahaha...aku tanya lah how come ada kat JB ni...cam nyemak je...dia cakap dah keja kat JB...and single sekarang...gituh dia pun beralas jugak nak ajak aku couple balik lah tu...memang tak lah kan...

Kitaorang lepak borak borak lama jugak...macam macam aku korek...and cerita dia sama timeline dengan cerita Kesian tapi part dia jahat semua dia tak cerita lah...hahaha...lepas tu nak balik dah...aku tanyalah eh ni nak balik mana??? lupa tanya tadi...jap lagi dia cakap balik umah kat area Tampoi...terus dunia aku gelap gelita masa tu...sebab yang duduk kat Tampoi is...

10 comments:

Carl Dani said...

Jangan lupa sambung k..hehehehe..

Yusuf said...

apa ni cliffhanger! boo!

taktik nak naikkan traffic sangat ni
haha

Muhd Zacky said...

Kejinya taktik nak suruh orang baca blog dia! hahahaha

Nu'man Qatadah said...

kejis ko .. citer tergantung macam tulur Najib ...

i'm shin... i'm inesen said...

kesian sungguh cinta sepusat sepusing ni..

Asyraf_Crescent said...

@Carl - esk kot sambung...hahaha...baru balik event penat gila...

Asyraf_Crescent said...

@Yusuf - hahaha harus lah...

Asyraf_Crescent said...

@Zacky - hahaha tak keji lah...biadap je lol...

Asyraf_Crescent said...

@Nu'man - hahahah ngek tulur ko tak tergantung ke hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Shin - kesian kan hahahah...kesian lagi sadis...