Tuesday, April 26, 2016

Nama kita sama...


Initial nama aku A.A...kalau campur nama bapak aku A.A.A...and nama aku sangat lah common...bersepah sepah...first A ramai sangat...and selalu hari raya tersedak sedak aku makan ketupat rendang sebab orang sebut sebut nama aku...gituh...hahaha...yang second A pun ramai...tapi selalu ejaan lain...aku eja  Y tapi ramai eja pakai H...tapi bila nama aku A.A jarang sikit jumpa nama orang lain yang sama sebijik termasuk ejaan...

So cerita ni back in 2012...masa tu aku kerja front line hotel...masa tu aku rajin blogging and main facebook...hahaha...pastu ada sorang budak ni add kat fb...nama dia apa tah tak ingat...dia student kat poli jb...masa tu aku layan lah macam biasa...chat kat fb...lepas tu tukar no telefon...masa ni takde wasap lagi so msg msg je...haha...so masa msg msg tu dia cakap nama betul dia sama dengan nama aku...aku tak caya dia mms picture ic dia...aku bantai gelak sbb picture ic dia lawak gila...pastu dia merajuk...motif sangat...hahaha...cut the story short...kitaorg couple...hahahaha...

Masa bercouple ni kira oklah...agak bahagia...takde anasir jahat...and a few friend tau...tapi kawan dia bukan kawan aku...hahaha...tapi aku tak suka sikit sbb in our c4c world ada orang tau...if dunia plu tu kecil dunia c4c ni lagi kecil...basically everyone know everyone lah konsep dia...and masa tu aku dengan A.A ni agak letopslah...couple nama sama katanya...sapa tah sebarkan gossip...tak suka gila masa tu...so aku dengan A.A ni stay low profile je...jaga relationship kitaorg elok elok tanpa pedulik orang lain...

But well...in relationship ada masam manisnya kan...and aku pernah baca somewhere tapi tak ingat kat mana...if your relationship sangat bahagia maknanya ada something wrong is happening...and that person is so damn right sebab...


16 comments:

Nov C said...
This comment has been removed by the author.
Nov C said...

tetiba nebes baca, gara-gara statement if your relationship....

and that person is so damn right sebab he didn't loves you as much as you love him??

**facepalm**

Amir Warlord said...

Rasernyer macam nak dengar what happened in that relationship...huhuhu...;-P

P/S : Amir macam boleh agak jer what is your name....I mean...the first name...;-P

Carl Dani said...

untunglah dapat nama sama..hehehe...dah boleh teka dah nama depan u apa..hahahah

Aries Kid said...

aidil asyraf?..haha

Kamen Shinobi said...

Tak sangka ko kapel dengan A.A aka Azwan Ali. Patut laa dia jadi camtu sekarang.

:larikkkkkk:

Nu'man Qatadah said...

Aidil Adha kan .. sebab ko lahir raya haji ..sebb tu nampak suci bercahaya je muka .. alhamdulillah.

JoHn said...

C4C tu apa...

Maaf saya org kampung

JoHn said...

C4C tu apa...

Maaf saya org kampung

Asyraf_Crescent said...

@Nov C - tak lah...bukan dia tak love me as i love him tapi...gituh komen pun kene tunggu episode dua haha...

Asyraf_Crescent said...

@Amir - kene tunggu entry kedua up yer...hahaha...nama tu tak yah teka pun boleh tau kan...hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Carl Dani - untung ke malapetaka???hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Aries - pandai hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Kamen - saman kau nanti...menate hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@Nu'man - Alhamdulillah...hahaha...berkat air sembahyang...ikut petua kak nita jer...hahaha...

Asyraf_Crescent said...

@John - chub 4 chaser...hahaha...