Tuesday, August 9, 2011

Cerita Cinta Aku...

Kalo cerita cinta aku di novelkan...
Aku nak bagi title...
Hikayat seorang pencinta...
Tapi sape yang baca sama ada akan end up depressed atau pon gila...
Sebab cerita cinta aku macam tue...
Orang lain bercinta semua manis...
Tapi aku...masa bercinta harga gula tengah mahal...
Makanye cinta aku semua xde rasa...

Kalo cerita cinta aku dijadikan drama bersiri kat tv3...
Kene tayang tiap tiap hari...
Sebab kalo tayang 4 hari seminggu kene amek masa 3 tahun nak abiskan semua episode...
Lepas tue semua rakyat Malaysia akan berlari balik rumah lepas balik keje...
Sebab kalo terlepas satu episode...
Trus tak faham apa yang jadi...
Drama tue akan jadi fenomena...
Sebab semua orang impress dengan penulis skrip...
Macam mana boleh berfikir untuk buat cerita yg complicated and depressed...
Sampai satu tahap mungkin syarikat tv akan disaman...
Sebab jadi punca rakyat Malaysia tertekan...
Lame...

Iye tue cerita berangan aku...
Tak kene bayar pon untuk aku berangan...
Ko pon boleh berangan...
Tapi buat blog sendiri lepas tue buat entry berangan sendiri...
Nanti aku baca...


Note : Nanti pelakon lelaki aku nak suh Aaron Aziz berlakon...jadi watak aku...boleh kan...


AAA

2 comments:

Dan Humphrey said...

huhuhu....macam tu la kehidupan..bile kite bahgia, terasa dunia ni ana yg punya..tapi bile bhgia tidak lagi dtg, malah sengsara yg selalu menjenguk, terasa dunia ni kadang2 xadil..
Cinta....
memang tidak selalu nya indah, lagi cinta2 yg pelik dan complicated...Itu la dunia....

crescent said...

yup...totally right...so will u buy my novel???hahaha...