Saturday, November 7, 2015

Balmain x H&M...

Versace X H&M...Nov'11...
Omg siapa tengok hari tu H&M keluarkan Balmain collection...diaorg release on 5th November tapi kat Korea ke orang beratur on 1st November...gila ke tak tu???Tapi collection Balmain tu sangatlah menggiurkan...ye lah nak beli Balmain memang tak mampu so bila dia collaborate dengan H&M harus semua pakat pakat beratur dekat luar pintu kan...

Bila tengok video diaorg post online macam nak menangis tengok kegigihan semua orang...berlari lari...siap berebut baju...nasib baik staff tak kene pukul je...hahaha...yang kesian orang yang berangan tak beratur and cakap nak beli online...sebab website crash and within beberapa minit semua stock online habis...hahaha...bila check kat eBay terus pitam tengok harga diaorg jual 3 4 kali ganda dari harga asal...

Dulu aku beratur untuk Versace pun tak gila macam ni...oh full story on Versace kat sini...kali ni aku tanya kawan aku taknak beratur ke untuk Balmain...terus dia cakap zaman dah berlalu...hahaha...tak sanggup nak tidur tepi kedai...hahaha...


Till then...buhbye

6 comments:

Nu'man Qatadah said...

Dekat UK ..budak2 Malaysia panggil H&M ..Hina & Murah ..
Itu semua poyossss ...haha

Kamen Shinobi said...

Aku mampu beli dekat PS butik aje..

ekekeke..

crescent said...

@Nu'man - haha ye lah budak Malaysia kat Uk suka Primark jer...haha...

crescent said...

@Kamen - ye lah tu...hahaha...H&M harga mampu milik lebih kurang je PS tu haha...

i'm shin... i'm inesen said...

ada suar pendek lg seksi H&M selai je.. tu pon beli kat F.O.S hehe

crescent said...

@Shin - hahaha yang penting ada sehelai seluat hotpants...hahaha...