Wednesday, November 11, 2015

Erti persahabatan...

Bali...Sept'09...
Bila kawan kene saman sebab berenti lebih garisan putih dekat Bali...kau jalan terus sebab kalau kau berenti kau pun kene saman sebab bawak motor takde lesen = erti persahabatan sebenar...
Save your own butt first and laugh together later...hahaha...

All boys trip please...

Till then...buhbye

6 comments:

Nu'man Qatadah said...

I like this kind of friendship ...
Nanti kot2 kena masuk balai ..
Kawan yang lari tue la akan dtg jamin ko ..kehkeh

Nov C said...

All boys trip mmg best kalau ade member yg satu kepala. Ermm im planning on duo trip nnt. Eh. :P

crescent said...

@Nu'man - hahaha...kan kan...

crescent said...

@Nov C- untunglah duo je...haha..tapi memang best kalo geng satu kepala...kalo ade yg drama tu susah sikit...hahaha...

i'm shin... i'm inesen said...

takot plak nk bawak moto kat Bali nnt.. bg tips

crescent said...

@Shin - hahaha jangan berenti lebih dari garisan putih kat traffic light...lain semua ok...sekarang ada waze lagi senang nak kemana mana...dulu kitaorg ikut signboard je...hahaha...