Thursday, November 19, 2015

Sangkaya Coconut Ice Cream...


Hari tu lepak dengan Najib tapi tak tau nak pergi mana...nak pergi makan dua dua orang dah makan kat rumah...so decide nak pergi Austin sebab tu memang area lepak kitaorg...teringat ada Sangkaya baru bukak so jom try...

Menu meletop lah ada macam macam tapi kitaorg amek signature dia coconut ice cream dengan cha-yen ice cream...yang coconut tu rasa biasa biasa je...dah nak habis pun tak sampai sampai rasa coconut tu...tapi yang cha-yen tu sedap nak pitam...makan pitam bangun balik makan lagi pitam balik...memang rasa cha-yen pekat...

Terus aku dengan Najib teringat cerita kat Bangkok...kitaorg pergi Bangkok makan coconut ice cream dekat Chatuchak...minum cha-yen kat 7-11...pergi berempat balik bertiga sebab gaduh...hahaha...omg memori sangat...rindu Bangkok and my boys...


Till then...buhbye

2 comments:

Nov C said...

Hahaha, over nau makan pitam makan pitam.

crescent said...

@nov c - hahaha sedap sangat...