Tuesday, November 17, 2015

Last day...


Almost 3 years keje sini...and yesterday is my last day...nak kata sedih tu tak lah sangat...nak kata happy pon tak lah sangat...haha...tapi banyak lah belajar kat sini...dulu awal awal kalau guest nak buat perangai jerit jerit kita gigil gigil...sekarang cuba kau buat perangai binatang depan aku...hahaha...memang kene carut habis habisan...

Well banyak belajar bila kerja customer service...secara tak langsung kita punya adab sopan terjaga...kecuali kalau jumpe jenis yang memang perlu disekolahkan...haha...apa pun good luck untuk staff baru yang ganti tempat aku dan good luck untuk budak intern...thank you sebab selalu belanja makan pakai duit elaun kau tu...hahaha...

So free dua minggu sebab kerja baru start 1 December...holiday ke mana kita ni???

Till then...buhbye

6 comments:

Nu'man Qatadah said...

keje frontliner nie mesti best kan ...selain dapat build up ko punye daya tahan kena maki .. at least peluang nak jumpa crush tue agak tinggi ...untung2 dapat jaws .. terus holiday ke bora bora ..gituh ..kehkeh

i'm shin... i'm inesen said...

selamat berhoneymoon.. jom Hunger Games

Macho Lelaki said...

Selamat bercuti...take care..

crescent said...

@Numan - memang tak le dpt ikan besar...hahaha...

crescent said...

@shin - haha xdenye honeymoon...

crescent said...

@lelaki macho - haha tq walaupon tak pergi bercuti...