Sunday, November 1, 2015

Hello November!!!


Yeah setelah ditolak annual leave yang disimpan buat pekasam konon konon nak guna untuk bercuti besar besaran dan off day...maka tinggal lagi 16 hari je kerja kat sini...lepas tu cuti dua minggu sebelum start kerja baru...ingat nak bercuti kejap tapi tak cukup duit plak nak merayap jauh jauh...bercuti dekat pantai Lido je lah jawabnya...sadis...hahaha...

Banyak yang best kerja baru tapi yang tak bestnya tak boleh nak cuti sesuka hati pergi travel...hahaha...sebab banyak dateline dengan event nak kejar...tapi boleh kumpul duit lepas tu cuti raya pergi Europe terus...hahaha...matilah dah berangan siap siap padahal kerja pun belum start ni...

Anyway semoga November ni berjalan lancar untuk semua...kiss and hugs...

Till then...buhbye

2 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

semoga di permudahkn #ameen

crescent said...

@shin - Amin...tq shin...