Thursday, November 17, 2011

Demi Fashion!!!

Haha...semalam aku pergi Singapore je...hahaha...entry semalam macam whatever...hahaha...k bye...


Aku confirm ramai tau pasal ni kan...And since aku macam agak stress so aku kene paksa decide nak teman kawan aku buat kerja gila...ye korang...di kala korang tengah baca entry ni sambil bersarapan yang enak enak...aku dengan kawan aku tengah berjuang mati matian menolak dan berebut dengan warga warga kota singa yang dahagakan sentuhan mewah Donatella Versace pada harga murah...murah ke???

Berbaloi kah aku tidur dan merempat di negara orang demi memenuhi impian kawan aku nak berangan macam JLO pakai Versace???Kesejukan di malam hari...dan cuma bersandar pada dinding butik H&M...Kelaparan dan terpaksa menahan punci kencing dari menitiskan airnya...adakah semua ini berbaloi???Esok balik dari Singapore aku cerita...

Oh untuk yang tak tau pulak...sekarang di H&M Singapore telah dilancarkan koleksi Versace...pada harga serendah SGD 40 kot...so apa lagi korang...datang sekarang...I mean sekarang!!!store bukak pada pukul 8AM 17 NOVEMBER 2011...so kalau korang gerak SEKARANG dari JB mungkin sempat beli apa yang tinggal...hahaha...


Note : Aku tak gila fashion...tapi aku peka fashion...gituh...


AAA

2 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

kalau dah minat.

aku ngah try to cut back on shoes

:D

crescent said...

nie tak minat sangat tapi teman kan kawan baik...huhu...