Tuesday, November 15, 2011

Stress!!!


Bila aku ada masalah aku tak suka cerita...sebab pada aku kalau aku cerita kat orang lain bermakna aku dah susahkan orang tu...dan aku tak suka susahkan orang...tapi kadang kadang aku terlepas cakap...ada juga aku mengadu...tapi bukan selalu...sebab aku memang dah tak de tempat mengadu...dulu aku kalau aku ada masalah aku balik rumah aku mengadu...sekarang aku nak mengadu kat siapa???Simba je dengar cakap aku...tu pun kene rasuah dia dengan friskies...baru dia duduk depan aku dengar aku bebel apa...hahaha...

Sekarang memang banyak masalah...dan banyak benda yang perlu difikirkan...aku rasa ada jugak 2 3 benda yang aku buat sebelum ni adalah keputusan yang salah...tapi aku kene tunggu dulu sebelum betulkan balik...

Aku nak pergi tempat dalam gambar tu...tapi aku tak nak bagitau kat mana tu...aku tak nak orang tau aku kat mana...yang penting aku nak tenangkan fikiran...dan balik dari situ aku akan buat keputusan yang besar...mungkin???tah lah...aku rancang tapi Tuhan yang tentukan...dan tahun depan jugak aku nak buat satu benda yang aku tak fikir aku nak buat sebelum ni...ada sorang kawan aku inspired aku...setiap kali dia balik aku yang excited...aku nak dengar cerita dia...apa yang dia buat...apa yang dia makan...hahaha...aku suka makan kan...

Aku rasa entry nie merepek...mungkin sebab aku stress...over...gedik...eh pergi mam...blog aku...k bye...


Note : Aku serious nak pergi...SITU


AAA

6 comments:

bukankosong said...

stress pe lak nih? cur bak cerita

hoho

Rizal Hashim said...

kat mane tu? aidil r u ok? silap of cos u r not.

shah_rule said...

jangan ka stress, hidup kene chills, buat kerja gila baru bahagia~ haha go aidil \0/ (ttbe cm dlm cheer group~)

crescent said...

bukankosong

hahaha...stress hidup wei...and stress keje...aku rasa aku keje jusco dulu happy jer..xde stress cam nie...hahaha...

crescent said...

saiful

hahaha...mmg x ok pon...but u know me kan...hahaha aku x ilang walau aku sedih pon...tapi ok jer...boleh handle...

crescent said...

shahrul

hahaha...aku pergi wei...dah confirm dah...hahaha...