Monday, November 5, 2012

Di Bawah Bayu...Day 4...Final...

Rabu 10hb ...
Breakfast last day...
Bangun pagi je terus rasa malas...sebab hari ni hari last kat Sabah...semalam dah puas berjimpa sampai tengah malam so bangun pagi pun lambat je...mandi siap kemas semua terus pergi breakfast...seperti biasa menu adalah roti bakar...haha...

Sebab semalam nak pergi Tanjung Aru hujan kan...so sebelum balik kita singgah situ dulu...lagipun dekat je dengan airport...lepas check out semua terus pergi sana...

Last pusing...
Cantik posing bang...haha...
Raksasa terkeluar dari air...hahaha...
Tanjung Aru second beach...kot...haha...
No caption...haha...
Melompat...
Dan lagi...
ANTM sangat...haha...
Shin Chan...
Bebola pasir...
Kitaorg pergi second beach sebab xde orang...haha...terus ambil gambar melompat bagai...dah penat melompat main pasir terus gerak gi airport...sampai airport tunggu dalam 5 minit Eva dengan Shida pun sampai...kitaorang nak pulang kereta...sambil borak borak tu kitaorg pun masuk dalam tunggu kat KFC...tengah borak borak jap lagi Shida terus jerit sebab nampak polis trafik...berlari dia dengan Eva sebab parking tepi jalan jer...haha...jap lagi datang balik kat KFC bawak surat cinta...haha...sian diaorg...haha...

Ketenangan sebelum hujan...
Naik je flight macam ok...tengah tengah fly hujan pulak...touchdown pulak horror...scary gila touchdown masa hujan...macam nak jerit je...tapi kang orang cakap aku drama pulak...haha...sampai je Senai terus naik bus pergi Larkin terus balik rumah tidur...haha...

Abis dah bercuti kat Sabah...plan 4 orang tapi pergi 2 orang je...harap lepas ni jadi lah lagi sekali...boleh pergi ber4...

Pada aku Sabah best and sure nak pergi lagi...hehe...kali ni nak panjat Kinabalu...haha...

Tips sikit dari aku untuk hari terakhir...

* Jangan parking sesuka hati kat airport...haha...

Budget aku...

RM8 tiket bus balik...haha...itu jer untuk hari terakhir...

Budget semua...

Hotel...kereta...makan...ole ole... RM555.65
Kalau pergi berempat dia akan jadi kurang lagi...mungkin RM400 something...haha...
So mahal ke murah untuk 5 hari 4 malam di Sabah???


- Aidil Asyraf Azman -


4 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

Sabah antara yg murah dan sodap hahaha

crescent said...

Yup...byk jugak benda murah...haha...best Sabah...

i'm shin... i'm inesen said...

nk ekot :(

crescent said...

alahai sian lak kat shin...huhu...