Friday, November 16, 2012

Istanbul Aku Datang...Skyfall...


 Cerita ni best kecuali Lisa macam tak berapa nak menjadi dengan watak Dian tu...kalau Fazura mesti jadi super cute...Tomok yang berlakon ala ala macam salah feel...Aizat pun ala kadar je...fashion baju Lisa yang sentiasa membuatkan kita semua berkata...'ko pakai camtu pergi Istanbul???'...haha...other than that semua ok...jalan cerita senang faham dan funny je sepanjang cerita ni...ada part sedih tapi lawak nak mati...hint dia ice cream...haha...so kalau belum tengok tunggu apa lagi???sila lah pergi tengok...haha...


Cerita ni best...sekian...hahaha...


- aidil asyraf azman - 

9 comments:

Gillette Flores said...

Macam dah lama tak tgk movie.
Hehehe...

crescent said...

haha...same lah...ni tgk sekali gus 2...haha...

Jna marcello said...

2-2 ni Na MESTI pergi tgkk ..
tp belum ade mase ;/

Asrul "iLham" Sany said...

skyfall aku kecewa Bond Girl tak pakai bikini...ceh

i'm shin... i'm inesen said...

Fazura best.. tp all time dia berlakon filem.. mesti filem tu x laku.. kecuali Pisau Cukur.. reporter ramai sabotaj kot

crescent said...

haha...btol tu...org cantik selalu kene dengki kan...

Jna marcello said...

na dahh tgkk istanbul BEST~!!!!!

crescent said...

best kan...haha...comel kan part pelangi tu...haha...

crescent said...

Asrul 'iLham' Sany - bkn ade part dia tak pakai pape ke...haha...