Thursday, October 29, 2015

Phobia.


Siapa kat sini ada phobia...tak kiralah phobia apa pun...angkat tangan sikit nak buat bancian...hahaha...well aku dengan kbsm aku semua ada phobia tersendiri...oh btw kbsm tu kawan baik sampai mati...lol...meh aku senaraikan phobia kitaorg...

Arif - Claustrophobia...
Takut tempat sempit...naik lif ke masuk bilik kecik macam stor ke...nanti dia panik...kadang kadang kelakar tapi kesian pun ada...jahat kan aku...hahaha...

Aku - Coulrophobia...
Takut kat badut...hahaha...omg I hate clown walaupun aku macam badut...kalau aku nampak badut kat shopping complex bagi belon kat budak budak aku jalan jauh jauh...selalu aku terbayang tetiba dia senyum lepas tu keluar kapak...ish...dah lah ada prank yang badut bunuh orang...bencilah...lagi aku takut nampak badut lepas tengok video tu...

Shahrul - Malaysiaphobia...
Hahaha dia ni kalau ada cuti je merayap pegi holiday oversea...hahaha...tempat best best lak tu...so kitaorg kategorikan dia phobia kepada Malaysia...hahaha...

Farhat - Herpetophobia...
Takut cicak...hahaha...sumpah wei dia paling benci cicak...ada sekali dia nampak ade cicak kat cermin depan kereta dia...dia berenti tepi jalan pastikan cicak tu keluar dari kereta dia...hahaha...lepas tu kalau dia nampak cicak kat rumah dia akan spray cicak tu dengan shieltox sampai setengah botol...hahaha psycho habis...

Farhat - Lachanophobia...
Hahaha nampak tak dia penakut...yang ni takut sayur...memang dari kecik tak makan sayur tapi badan besar tinggi bagaikan johan...kalau pergi makan kat kedai dia akan order tak nak sayur...kalau ada sayur dia pulang balik makanan tu...berapa kali gaduh kat mamak sebab mamak kan macam semua boleh tapi dah siap semua tak boleh...hahaha...paling dia benci sayur kotak kotak tu...yang campur jagung lobak kacang pis tu...hahaha...anti gila dia kalau nasi goreng ada benda tu...

So apa phobia korang...ke takde???meh senaraikan sikit hahaha...


Till then...buhbye

4 comments:

Nu'man Qatadah said...

Aku fobia tgk jantan hensem ... tengah borak2 ..ketawa ngilai mcm pontianak ..lalu je jantan ensem .. terus tunduk muka .. ckp pon dr iras2 ogy mat daud terus jadi persis maya karin ..erkk fobia ker tu .. haha

i'm shin... i'm inesen said...

Malaysiaphobia ek hahaha..

shin NajibunRosmaphobia #ngee

crescent said...

@Nu'man itu bukan fobia...itu gatal merenyam...hahaha...

crescent said...

@shin - hahaha itu semua orang Malaysia fobia tu...