Monday, October 15, 2012

Hadiah hari jadi...

Tajuk entry nak gempak...haha..padahal inilah satu satu nya hadiah besday tahun ni...hahah...nak lagi sadis some of my friend tak wish pun...kene buang nama korang dari list bestfriend lah...haha...acah jer...btw entry ni pun terlupa nak post...kecik hati orang yang bagi sebab dia cakap hari tu post dalam blog kau yang takde orang baca tu...so bestfriend sampai dia carut takde perasaan...


Dalam paper bag ada apa???apa yang big???


Dalam paper bag ada lagi paper bag???aku nampak je logo Plan b. aku dah dapat teka apa benda dalam ni...haha...excited...


Dalam paper bag ada kotak...dalam kotak ada apa???


Dalam kotak ada caremal bar dari Plan b. ...yehaaaa...favourite ni...

Dan jutaan terima kasih kepada KBSM aku En Farhat yang telah memperkenalkan aku kepada caremal bar ni dan buat aku jatuh cinta...dan sebab dia tau aku pemalas nak naik KL so dia hantar caremal bar ni ke JB...gigih tak???tepukan gemuruh untuk Farhat...(padahal dia balik JB sebab nak pick up Umi yang baru balik dari Australia tu...hahaha...)

Sekali lagi thanks Farhat...birthday kau tahun depan aku hantar kek dari JB pulak k...

* yang paling sadis dapat makan separuh je...sebab lepas makan separuh terus gerak ke umah cousin aku nikah...lepas tu ke Sabah...balik Sabah bukak peti ais kotak pun dah takde...sadis sadis...

- aidil asyraf azman -




6 comments:

Jna marcello said...

wahhh hpy belated burfdayyy !! mcm bestttttt hadiah tu hikhik xnk share ke?

Fel said...

Boleh kongsi?

crescent said...

Jna marcello - tq tq...nak ker???dah abis ler...huhu...nanti beli kat plan b yer...hehehe...

crescent said...

Fel - nak ke fel???len kali kalo ada aku bagi...haha...bak mai alamat rumah ko...hehehe...

Afi Luffy said...

Nampak sedapppp! XD

crescent said...

Afi Luffy - sedap sedap sedap...haha...