Tuesday, October 2, 2012

Untuk Tiga Hari...


Pewit...lama kan tak buat movie review...maknanya lama gila tak tengok wayang...hahaha...haritue pergi tengok dengan Najib dan Hazwan...sepatutnya keluar lepak sebab nak bincang something yg lebih penting tapi terlajak sampai Jusco Bukit Indah terus masuk dalam tengok wayang dulu...RM14 wei...mahal sungguh TGV...GCS RM8 jer...hampeh...

So movie Untuk Tiga Hari ni korang semua digalakkan pergi tengok...bila kita baca sipnosis atau tgk trailer dia mcm serius je kan movie ni...sebab pasal perkahwinan...cerai talak bagai...so itu dah masuk isu sensitif kan...tapi sebenarnya movie ni sangat lah ringan dan senang nak faham...di tambah dengan lawak lawak 18sx so movie ni menjadi lebih menarik.

Untuk yang bercinta atau baru putus cinta...ahaks...cerita ni pun ada pengajaran...kalau korang tengok dgn hati dan perasaan korang akan faham maksud aku...kalau tengok sekadar nak tgk Ayu Raudah raba perut Rashidi tu baik tak payah...haha...

So tunggu apa lagi korang...sila lah ke pagawam berdekatan dengan anda...hehe...

* rindu pulak dekat si dia...eceh...

- aidil asyraf azman -

2 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

kahwin kontrak kan...

crescent said...

actually bukan kawin kontrak...sbb kalau kontrak dua dua pihak tau kan...ni tak...sebelah pihak je yg buat rancangan...tapi last last plan tu x menjadi...huhu...kene tgk baru faham...haha...kang aku cite details kat sini kene sembur lak...haha...