Tuesday, August 25, 2015

Be strong!!!

Cameron Highlands, Aug'14
I was on a swing mood for past few days ago...macam macam jadi sampai aku confuse nak gelak ke nak nangis ke nak marah ke...emosi bercampur aduk macam rojak...hurm taip pasal rojak sedapnya rojak...oh hari tu aku makan rojak tahu dengan kopok lekor...sedap wei...dia macam rojak petis tapi ada tahu goreng dengan kopok lekor je...sumpah sedap...lagi sikit je nak menangis depan abg kedai tu sebab sedap sangat rojak dia...hahaha...drama much...

Oh kembali ke cerita asal...boss aku buat hal...kawan aku buat hal...ehem ehem buat hal...skandal buat hal...semua lah nak buat hal...pastu serentak...aku rasa diaorang ni ada group whatapps kot...hahaha...psycho...but then as always aku try settle satu satu and sentiasa bergembira...walaupun kadang kadang rasa nak tumbuk muka diaorang...

Hari tu aku macam rasa jealous gila dengan someone ni...pastu aku teringat aku pernah baca somewhere yang jangan cemburu dengan rezeki orang...usaha untuk rezeki kita...terus aku insaf dah...dah tak jealous dah...hahaha...pastu aku macam angin dengan kawan aku pastu aku buat buat busy terus terlupa yang aku angin dengan diaorang...hahaha...tapi bila taip ni terasa angin balik pulak...hahaha...bengong...but knowing diri aku sendiri aku angin like 20 minit je kot...hahaha...pastu boss aku buat hal...terus aku mc 3 hari...hahaha...wah stressnya hidup ini...

Demi meneruskan hidup yang penuh pancaroba ni marilah kita kuatkan diri kita ye...nak nak aku ni yang hidup macam dalam drama...hahaha...be strong Aidil...u can do it!!!

Till then...buhbye...

2 comments:

lelaki seksi said...

lamanya tak makan rojak..hehehe..biasalah tu ada masa kita diberikan ujian yang banyak atau bertimpa-timpa pada sesuatu masa..take care!..

crescent said...

@lelaki seksi - thank you babe =) will do...hehe...