Monday, August 17, 2015

Kemerdekaan Indonesia ke 70...


Untunglah dah 70 tahun...hahaha...aku post picture ni and wish kat instgram then ada member whatapps tanya...'excited sambut merdeka napa???bukan negara kau pon...' hahaha serabai member aku tu...suka hati lah kan...aku biarkan dia kene blue tick...hahaha...

Well for some unknown reason aku sangat suka Indonesia...hahaha...aku suka bila travel sana aku rasa macam best...and dulu aku pernah cakap aku nak travel seluruh Indonesia...walaupon kene carut sebab Perlis pun x sampai lagi...hahaha...

Mungkin sebab semua kawan/skandal Indonesia yang aku kenal semua baik baik belaka...dan mungkin sebab aku experience banyak benda pertama kali kat Indonesia...so kenangan manis tu kuat...hahaha...

Untuk semua Indonesian selamat hari merdeka dan terus maju jaya...untuk pacar pacarku jumpa Oktober nanti ya...hahaha...

Till then...buhbye...

6 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

sama la.. shin suka gi sana.. cantik .. wahhh October nk gi Indonesia ekkk

crescent said...

@shin - haha kejap je pergi...nak jumpa kawan...rinduuu...hahaha...

i'm shin... i'm inesen said...

crescent : hahaha kawan kerrrrrr

crescent said...

@shin - kawan lah...*sambil pintal pintal rambut...hahaha...

i'm shin... i'm inesen said...

jom next year kita gi Indonesia sesama

crescent said...

@shin - nak p mana pulak???hahaha...