Monday, August 17, 2015

Cameron Diaz...

Mossy Forest, Aug'14
Bila tengok picture kat Cameron terus teringat betapa azabnya masa tu...plan je makan masa 4 tahun...hahaha...macam harem...bila borak pasal travel semua excited jom pergi Cameron jom pergi Cameron tapi suruh pilih tarikh semua diam...amek kau 4 tahun baru jadi pergi itu pun nasib baik masa pergi sebelum banjir besar tu...

Dahlah plan 4 tahun tapi pergi sekejap je sebab semua tak cuti panjang...hahaha...dari JB - KL - CAMERON - IPOH - KL - JB...semua tido semalam...hahaha psycho sangat trip macam tu...penat boleh tahan tapi happy lah sebab pergi dengan best friend yang gila...sempat lah singgah banyak tempat walaupon masa terhad...dah lah aku first time sampai Cameron...hahaha...sadis rasanya disitu...

Ok rindu Cameron dah...kene pergi lagi ni...hahaha...

Till then...buhbye...



2 comments:

Zamri said...

Gambar very the epic. Ala2 movie Lord of the Rings! :)

crescent said...

@en.zamri - lord of the lemak...hahaha...