Tuesday, September 25, 2012

2 Perkara...

Pertama...
Hari ni genap sebulan rasanya...
Episod duka lara tu...
Tapi semalam...
Dia hantar sms tanya khabar...
Happy memang happy...
Tapi hati aku masih untuk dia ke???

Kedua...
Hari ni boss tiba tiba jerit happy...
Siap tepuk bahu dan peluk aku...
Pelik tapi dia cakap congrats...
Sebab dia dapat approval untuk buat one big projek...
And dia akan ajar aku untuk manage projek tu...
Kalau betul itu berlaku...
Karier aku akan melonjak...
Akan aku usaha lebih lagi...



- aidil asyraf azman - 

6 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

tahniah...

lebih baik fokus kepada kerjaya dulu, nanti datang lah cinta.

walaupun bukan tempat aku untuk berkata, tapi bukankah menyusahkan jika ada 'bekas' yang masih mahu bermain 'tarik tali'?

it's not easy, but at some point, we need to let some toxic out from our system

been there, done that ;-)p

Fel said...

Lara tak usah dikenang. Jalan ke hadapan, dan terus tenang. :)

crescent said...

Asrul "iLham" Sany - hurm...cakap ko byk yg betol...aku akui tu...

yg pasti aku akan berusaha untuk kerja aku dan pasal cinta dtg kemudian...

jika jodoh tu kuat takkan lari kemane kan...and lagi satu...aku akan pastikan hati aku x kan terluka lagi...

Chaiyok!!!

crescent said...

Fel - sekarang perut je kedepan...hahaha...tapi hati tenang...

Ur Gorgeous Friend said...

n berita ketiga i akan dpt job kt Jb..yay!

crescent said...

My Gorgeous Friend - Serius???yay!!!
Btw u kawan i yg mana satu???semua kawan i mengaku diaorg gorgeous...hahaha...